Ystad Saltsjöbad – en Svensk fødselsdagsoverraskelse

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Tesla, som lånte min kæreste og jeg deres pressebil, så vi kunne køre på kæresteweekend. Indlægget indeholder desuden affiliate links.

Det er i grunden få ting man skal som blogger, men en tur til Ystads Saltsjöbad kommer man ikke udenom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det selvom D’angleterre muligvis er tættere på, og Skodsborg også har fået sig en ny flot spaafdeling. Men Danmark har for længst tabt deres wellness-brand på gulvet: Ystad er nordens nye spa hovedstad.

Og hvis nogen skulle være i tvivl, vil jeg bede dem se min video derfra – lige herunder, hvor jeg har filmet min kærestes forskud på min fødselsdagsgave:

Tro mig. Efter en nat i sengen herunder, morgenbuffet og en tur i deres Creek Experince – tegner der sig et ret klart billede:

Livet er skønt. Træk vejret tilpas dybt. Spis regelmæssigt og find et sted med havudsigt. Det sidste punkt er ikke sådan for alvor nødvendigt for overlevelse, men alligevel, jeg synes den er vigtig nok til at blive nævnt. Levende lys er også at foretrække.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lækkert undertøj hjælper også altid. Jeg havde derfor mit nye fine undertøj med fra Hunkemöller (nu vi er ved det svenske) og det blev lynhurtigt godkendt af kæresten.

  • Dragten kan du se her og alle deres andre bodyer her
  • Den vatterede BH (med mega god pushup effekt) kan du se her og alle deres andre BH’er her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kæreste sagde: “Carla”

Og jeg sagde: “Ja…” og havde på fornemmelsen, at der ville komme noget underligt.

“Du skal elske dig selv, for hvis du ikke var dig, så var du slet ikke nogen” sagde han så.

“Oh….”, svarede jeg, og kiggede ud over havet og følte mig pludselig meget heldig. For at være mig. Det er da trods alt bedre end ikke at være nogen.

Og mens De sidder dér indendøre i en god lænestol og læser disse linier og måske endda ser min vlog, klipper jeg videre – for det er ikke så lidt det kræves af et liv i YouTube branchen, og jeg kan afsløre at der kommer mange videoer på min YouTube kanal i den nærmeste fremtid. Denne måned har jeg både optaget madlavningsvideoer med Super Brugsen (de bliver vist til Januar), makeup videoer for Maybelline, og næste uge skal jeg lave makeover videoer for Vero Moda. Det er så spændende – og jeg håber du vil følge med. Det kan du fx. gøre ved at subscribe på min YouTube kanal under min header.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 thoughts on “Ystad Saltsjöbad – en Svensk fødselsdagsoverraskelse

  1. Dejlig video, man får såå meget lyst til selv at tage afsted på afslapnings weekend 🙂

    Ville lige høre hvilken neglelak du har på i videoen ?? Den er nemlig så fin 🙂

  2. Hej Carla

    Er vild med din blog og youtube kanal du er så inspirerende 🙂
    Hvad hed det supermarked i Malmø, hvor du købte de der glutenfri produkter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *