Yoga, mad og søvn. Og helst i nævnte rækkefælge. Dét var hvad jeg foretog mig fra fredag eftermiddag til søndag aften. For som den trofaste læser nok ved, tilbragte jeg denne weekend i et sommerhus i Rørvig, sammen med Tau og Laura fra min skole, og Mia Jexen og Mai Pedersen, som underviste os i yoga, og lavede os dejlig mad. Vi boede i små træhuse Mia og Mais fædre havde bygget, og jeg var i næsegrus beundring heraf. Tænk sig at kunne bygge et hus. Men lad nu det ligge. Jeg lod iøvrigt meget ligge denne weekend. Ingen kimende mobiltelefoner, intet net, ingen computer og slet slet ingen stress. Vi skulle intet andet end følge det planlagte skema, gå ture ved vandet og i skoven. Tidligt i seng, tidligt op og mærke sin krop. Jeg mærkede, så og smagte på bananer med karry, dahl og sang aftensang med ord jeg ikke forstod, men mindede mig om Hare Krishna sangere fra Strøget. Jeg bar dog ingen orange klæder, og sangen gjorde mig rolig og blød i kroppen. Slet ikke som på Strøget. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *