Yoga krampe

Og så lå der dér. Oppe foran ved spejlet til Nalini Hot Yoga. 

“Smerte er en illusion, Carla. Nu trækker du vejret helt ned i maven, og strækker lænden ud. Så er den menstruationssmerte væk”.

Men ak. Menstruationssmerten viste sig langt fra at være en illusion, i hvert fald ikke en jeg kunne abstrahere fra. Således måtte jeg forlade praksis, endnu før den var skudt igang. Der var ellers nogle af mine yndlings yoga buddies til praksis i dag… Men mit underliv tiggede efter panodiler, og jeg rullede derfor yogamåtten sammen, og cykede derfor fluks i 7/11 og købte en pakke panodiler og en banan. Man må ikke spise piller på tom mave, mindede jeg mig selv om, og tog en stor bid. Det hjalp øjeblikkeligt på kramperne, og jeg cyklede atter hjem for at spise morgenmad på altanan og læse – ja, rigtigt gættet: mediejura. Skal til eksamen i morgen, og har lige hørt at vores censor er total hardcore.. Gisp!

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *