Yama måtten afprøves

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå kom den længe ventede dag, hvor den meget hypede yama måtte skulle afprøves til Nalini Hot Yoga. Jeg har længe været glad for det svedabsorberende tæppe jeg har fået til min “normale” yogamåtte, så man har en jordisk chance for at stå fast, når man fx skal stå i downward dog og alt er driver af sved og synes umuligt og alt alt for glat. Så da jeg fandt ud af, at man kunne få en yogamåtte med indbygget svedabsorberende overflade, måtte det selvfølgelig prøves. Og hurra for yama måtten! Har aldrig stået så godt fast i mine stillinger, og det bedste af det hele er næsten, at den ikke kommer til at lugte pga. stoffets særlige materiale. Det gjorde min gamle måtte altså… Så hvis du skal til at starte til hotyoga, så er der her med grønt lys til at købe den her måtte. Ikke mindst fordi forhandleren her i DK er en dansk ballet pige, som har fundet producenter og købt partier hjem helt alene. det kræver mod og fortjener stor opmærksomhed. Måtten koster 600 kr. og kan købes her. Og så var dagens praksis i dag iøvrigt helt i top. Havde mit yndlings sæt på, det var ikke aaalt for varmt og jeg var stærk og rolig hele vejen igennen. Elsker bare yoga.

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Yama måtten afprøves

  1. Hej Carla

    Jeg elsker også yoga! Og både min kæreste og jeg benytter også yama måtten og er meget tilfreds med den. Den er super god og klart en anbefaling værd. Og så synes jeg egentlig det er ret fedt, at den er dansk produceret 🙂

    Mvh. Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *