What a differenz – ansigtsbehandling med MBR Highclass Cosmetix

Jeg gik fra eksemhud til gennemfugtet overskudshud på to timer i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Problemhud

Min hud har det mildest talt ikke for godt for tiden. Og for et par dage siden eskalerede mange ugers ekstrem tør hud i eksem på begge mine øjne! De både klør, hæver op og skaller. Jeg tror jeg har fået det fordi jeg havde et beauty shoot med nogle skygger, som var lidt for gamle (nogle Dior skygger fra 90’erne faktisk, som jeg fik af min morfar engang!) og de mange make-up skift sled på min i forvejen sarte hud om øjnene…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Løsning

Derfor besøgte jeg i dag kosmetologen Differenz, som bruger det på grænsen til receptmedicinerede ansigtspleje mærke MBR fra firmaet Highclass Cosmetix. MBR er hudplejemærke der genopretter udmattet, træt hud, fedtet og hud der slår ud – ved at fremme cellefornyelsen og træne cellerne så de er i topform. Jeg var knastør helt ned i underhuden, og de mange produkter, damp, en blid diamantslibning og massage fik min hud til at føles helt gennemfugtet og bevægelig efter behandlingen. Jeg lagde også mærke til at selvom mine øjne er fyldt med eksem, så stoppede svien når produkterne kom på, hvilket gav mig et klart indtryk af hvor blide produkterne er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha – fandeme en vild maske! Der lukkede alt ude, og moste fugt ind i hovedet på mig. Vild fornemmelse, men ikke desto mindre mega effektivt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle disse produkter blev brugt på mig i dag! Jeg fik også nogle prøver med hjem på de af cremerne, jeg med fordel kan bruge for at få fugtbalancen til at blive god iden. Især Beta-Enzyme Exfoliator er vigtig, da den åbner huden, så cremerne efterfølgende kan trænge ned i underhuden og fugte derfra. Jeg glæder mig til at se om de linjer jeg havde fået under øjnene forvinder endnu mere, end de allerde er efter dagens ansigtsbehandling. Indtil videre, vil jeg i hvert fald sige, at denne behandling er noget af det mest effektive jeg har prøvet, og det siger ikke så lidt. Min hud føles frisk og sund, og jeg kan se det både på overfladen og mærke, at den er blevet boostet helt indefra med fugt og gode olier. Hurra!

Se mere om behandlingen og produkterne her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kort beskrivelse af Beta-Enzyme Exfoliator:

• Fjerner døde hudceller, talg og affaldsstoffer ved hjælp af bl.a. Papain enzymet

• Forbedrer og udglatter det aktive cellelag

• Aktiverer fornyelse af huden

• Exfolierer uden at påvirke fugtniveauet i huden

• Optimerer optagelsen af efterfølgende produkter

• Og giver en mere strålende, glat og klar hud

 Alle MBRs ingridienser er TÜV certificeret og uden parabener.

Behandlingen er sponsoreret, men meningerne er mine egne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *