Vores ønsker for 2018

Traditionen tro spiste min mor, bror og jeg risalamande juleaften, mens vi satte mål for det kommende år. I år valgte vi at optage det og resultatet blev en podcast, som du både kan høre på iTunes og på SoundCloud.

Og hvis du, ligesom min familie og jeg – elsker at sætte mål og se effekten af dit arbejde, kan du med fordel downlade dette skema, som kan hjælpe dig med at sætte fokus på dine værdier. På den måde sikrer du dig nemlig, at de ønsker du sætter, rent faktisk bunder i de følelser du ønsker mere af. Tiden med indfriede mål, uden begejstring – er slut!

Som lovet i podcasten, kan I her ser eksempler på de billeder vi hver især bruger som inspiration til at holde vores mål klare:

 

Kalles værdier:

 

Mullens værdier:

Mine værdier:

 

Håber I ser med på søndag på min YouTube kanal, når jeg fortæller mere detaljeret om hvordan jeg finder mine billeder. I kan se hvilke mål jeg fik indfriet i år, i denne video.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *