Voksen ønsker og pizza

Jeg fylder 25 år på lørdag. Det er nærmere de 30, end nogensinde før, og jeg føler voksenheden vælte ind over mig. Derfor vil jeg benytte lejligheden til at ønske mig voksne ting: En pels. En praktisk, men damet taske. Div. mukke ting.

Man bliver nød til at sende sine ønsker ud, hvis man forventer dem indfriet. Selvom en pels og en lækker taske, nok mere er et ønske til min egen lønforhøjelse… For at kompensere lidt for det voksne, vågnede jeg i morges, og tænkte “Vi skal da lave pizza’er til min fødselsdag!”. En idé der udspringer af den gigantiske pizzaoven, O. har stående midt i stuen. Og ingen – ingen! – kommer nogensinde til at se så mange mange pizzaer samlet, som på lørdag. Det ser jeg frem til.

jkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *