Voksen Carla

 

Jeg blev 29 d. 2. november. Jeg troede faktisk jeg ville være mor nu, da jeg som yngre gjorde jeg mig i hvetfald forestillinger om familie, volvo, villa og vildt mange penge på kontoen, når jeg var min nuværende alder.

Men fact er, at jeg er single, min bankkonto er rippet efter, at skulle ligge et leje-depositum på størrelse med et mindre huslån, og jeg har hverken bil, børn eller en seng. Jeg har ikke nogen seng!

Jeg havde en seng indtil for nylig, men da jeg flyttede fra min gamle lejlighed, som min lillebror har overtaget, lod jeg sengen stå. Den havde været træls gennem en længere periode, med lameller der faldt ned i tide og utide, og madrassen var lige så svag som en hængekøje.

Som med min garderobe, mit valg af mænd og andre mennesker jeg omgiver mig med, har jeg besluttet, at jeg hellere vil være alene eller undvære ting, end at gå og være utilfreds med det. Jeg sparer op, indtil jeg får råd til at købe lige præcis de møbler jeg drømmer om. Forskellen for mig, ved at købe godt design er lige så stor som bøffen på MASH kontra de der pizzeriaer, som både serverer bøffer og indisk mad, vist på samme billed-menukort. Så må man bare spise ude lidt sjældnere – jeg gider ikke gå på kompromis.

Således afklaret. Jeg vil nu ridse mine ønsker op for mit nye voksne liv, som jeg iøvrigt bruger Lunar Way appen til at motivere mig til at spare op med. Der har jeg sat billeder ind af følgende ting, som den så trækker et fast beløb til hver måned. Mega smart. Jeg er så glad for mine nye rammer, og føler hver dag den indre ro, velvære og glæde – som jeg nu har givet plads til for mig selv. Og det kræver sgu lidt selvforkælelse synes jeg! Her er mine ønsker:

 

Jeg bruger pinterest til at finde billeder af mine ønsker – og klistrer dem ofte op på min GOALS kalender, så jeg hver dag bliver inspireret til at spare op til det jeg ønsker mig, i stedet for bare at købe en masse småting:)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *