Voks strips test

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krigen mod hår, alle andre steder end på hovedet, hviler sig aldrig. Overalt popper de op og sørger for, at vi har noget at tage os til under bruseren.

Men med et eneste barber-strøg er alting igen forkert, og lige smat midt på skinnebenet er der hul, blod på håndklædet og det svier. Mine hår vokser desuden med lynets hast, og nøjes ikke med at have et hår pr. hårsæk, men tre i samme sæk. Og for det ikke skal være nok, får jeg knopper, barberer jeg ben for ofte..

Voks er måske løsningen, hører jeg en indre stemme foreslå. Men hvad har min krop gjort, for at skulle hive hårene ud med roden? Det gør jo afsindigt ondt. Men jeg besluttede alligevel at give hjeme voksningen en chance, da det er afgjort fedest, når man ikke skal tænke på hår mere end end gang om måneden.

Min vurdering af Spawax:

Jeg ved ikke, om det er fordi mine hår på benene er for grove, eller de simpelthen er fór mange, men det lykkes mig ikke at få dem hevet af. Til gengæld gjorde det afsindigt ondt at forsøge.

Under armene fungerede det til min overraskelse helt upåklageligt. Jeg fik ingen knopper og alt var helt kanon.

Min teori er, at hjemmevoksning er bedst på små områder, da de store strækninger er for nervepirrende selv at hive af. Men hvis man ikke har vildt grove hår, så tror jeg godt man kan slippe afsted med at vokse sine ben også. Jeg kan bare ikke..

Dette indlæg er sponsoreret

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Voks strips test

  1. Hej Carla!

    Tak for en skøn blog og et ærligt indlæg. Jeg har egentlig ikke noget at kommentere på, men ville bare gøre dig opmærksom på, at der står FLØG mig i stedet for følg mig – der ved pilen mod Bloglovin. Det kan selvfølgelig være det meningen, hvis ikke ville jeg blot give en heads up! God søndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *