Vinterferien er over os, og jeg holder mig ikke for god til at udnytte fritiden til at pleje mig selv (no surprise). I går brugte jeg derfor den bedste hårkur ever, fra Davines, som får selv det mest slidte hår til at få glansen tilbage. Jeg har som bekendt hairextensions, og mit hår har derfor brug for ekstra pleje. Tørrede det med kold luft for at få hårstråene til at lukke sig helt, så det skinner endnu mere, puttede Oi Oil i spidserne og DEDE i resten ar håret. Bummelum for noget dejligt hår jeg så fik! Min hud er så fin efter jeg er begyndt at bruge REN og rensegeléen som rent faktisk ER til ansigtet (altså ikke bare en random sæbe, som jeg brugte før) har gjort sådan, at jeg ikke har stram og tør hud længere. OPturs optur. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *