Vind makeup fra Maybelline!!

#Reklame

Du kan nu vinde Maybelline makeup til en værdi af 400 kr. og det eneste du skal gøre for det, er at fortælle mig i en kommentar under denne video (via dette link) – hvordan du i din dagligdag får pænere hud.

Konkurrencen løber frem til 15. november 2015.

14 thoughts on “Vind makeup fra Maybelline!!

 1. Jeg sætter penge af hver måned, til at få en ordenlig ansigtbehandling hos en dermatolog. Jeg er studerende, så jeg har ikke flere millioner at gøre med, men en ansigtsbehandling er bare noget jeg VIL prioriterer. Jeg bliver gladere når min hud er pæn og stråler, og det betyder meget for mig 🙂

 2. Jeg sørger for at rense huden for makeup inden jeg går i seng, drikker masser af vand, og så bruger jeg Bio- Oil i ansigtet hver aften inden jeg går i seng, den gør huden dejlig blød. 🙂

 3. Min hud er generelt meget tør og især i den kolde vintertid! Derfor plejer jeg at smøre den med kokosolie, fordi det er organisk og jeg synes virkelig bare at det gør underværker for min hud! Jeg drikker også en MASSE vand! Og når jeg går i seng plejer jeg at bruge E olie, som natcreme, min hud bliver simpelthen så blød og lækker! Og et must er selvfølgelig også at bruge peeler!

 4. Jeg renser huden hver eneste dag – og hvis jeg spiser chips eller peanuts så sørger jeg for at drikke en masse vand..
  Så sidder lige nu med nogle Sweet Chili chips – og en stor flaske vand 🙂

 5. Jeg bruger kaffegrums til huden imens jeg står i badet.
  Når jeg kommer ud bruger jeg en bodylotion uden parabener og parfume til ansigt (samt krop) og blander lidt Nuxe oil m. glimmer i, så det giver lidt glød til ansigtet inden jeg bruger foundation, contour kit, bronzer og highlighter.

 6. Hold da op for en flot dækning den giver! Mit bedste trick, i alt fald til min egen hud, er 3x fugt. 1 udefra og 2 indefra. En god creme der fugter igennem udefra, masser af vand dagen igennem, og et dagligt olieshot til at give den sidste glød.

 7. Et….eller rettere 2 musts for mig, er at rense ansigtet morgen og aften og så er det på med solcremen – hver dag 🙂

 8. Jeg vasker og renser mit ansigt hver dag og bruger en fugtigheds ansigtscreme. Indimellem laver jeg et dampbad så mine porer bliver åbnet op og renset 🙂 Meget lækker giveaway. Krydser fingre og håber at blive den heldige.

 9. Jeg spiser meget antioxidanter (spinat, grønne juicer etc) samt gode olier (fiskolie, hørfrøolie, MK olier) og drikker kun en kop kaffe og en kop matcha the hver dag. Så nærer jeg huden indefra, som en komplement til god hudpleje udefra.

 10. Jeg var lige inde gennem linket for at skrive min kommentar. Så så jeg, at du allerede har trukket vinderen, selvom du har skrevet her ovenfor, at konkurrencen løber til den 15. november – i dag er det den 14. :-(.

  Øv, øv…

 11. Hej Carla,
  Min bedste tip er at skrubbe og steame huden. Start med at skrubbe dit ansigt med natron (ja bagepulver til 7kr:)) som man blander med vand eller rensmælk. Efter det tager man en skål med næsten kogende vand og steamer over skålen med en håndklæde over hoved. Steam i C.a 5 minutter. Slut af med en god fugtindgivende dagcreme. Du vil se at din hud får en frisk glød. God fornøjelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *