VIND et stable-selv aida ENSŌ stel

ENSŌ serien kan stackes, så maden holdes varm, eller når man bærer maden hen til bordet, når der skal dækkes bord og når maden skal opbevares i køleskabet.

Forårs renovering

Jeg pønser på at få renoveret min lejlighed i påsken. Jeg vil gerne have slebet gulve, og hvis der er råd og tid – malet og få sat nye hylder og fine ting op. Jeg er hjemme efter et års praktik i henholdvis LA og Århus, og nu er det tid til at føle sig rigtig hjemme. Et andet punkt i denne strategi er, at jeg gerne vil have mine køkkenskabe NED (!) så jeg kan få hylder sat op i stedet for, for at vise alle mine fine kopper og tallerkener frem. Meget belejligt, har det anerkendte arkitekthus C.F Möller, for nyligt lanceret en helt ny stel serie, aida ENSŌ, som jeg simpelthen synes er så mega smart. Man kan nemlig stable det på alle mulige sjove måder, da alle stel-delene passer sammen. Især er jeg vild med tanken om, at man kan sætte sine rester fra et måltid i køleskabet blot ved at stable skålene. Hejhej tupperware.

Og det skal du selvfølgelig også have mulighed for at prøve! Jeg udlodder derfor et ENSŌ stel til vinderen af denne lille konkurrence.

Det eneste du skal gøre er:

  • Gå ind på ENSŌ hjemmesiden og udvælge dit yndlings stel
  • Skriv dit valg herunder

Vinderen bliver fundet d. 10. april, og vil blive hyldet her på bloggen – held og lykke!

Se iøvrigt alle mine indretningsideer og inspiration på min pinterest lige her.

Dette indlæg er sponsoreret

101 thoughts on “VIND et stable-selv aida ENSŌ stel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *