VIND et HTH køkken – eller en KitchenAid blender!

Der var ellers virkelig lagt i kakkeldrengen til drømmekøkkenet før jeg pakkede mine røde kufferter, og fløj til LA. Jeg havde nemlig bestilt en køkken-indretter til at komme og give et bud på O.’s nye køkken, som du kan se inspirationsbilleder til her:

Hun var smadder sød, altså køkkendamen, og dygtig ligefrem. Men billigt var det bestemt ikke. Vi skulle regne med 300.000 kr. uden hårde hvidevarer, som mindstepris. Alle ved at køkkener ikke er billige, men 300.000 kr. – det må kunne gøres billigere!

O. har fortalt mig, at det eneste der adskiller et IKEA køkken fra et Montana, er lågerne og bordpladen. Al “indmad” er det samme. Jeg ved ikke helt hvor han har den info fra, men jeg tror han har ret. Derfor synes jeg at HTH’s nye lavpris serie (som er lige dét federe end IKEA, hvis I spørger mig) – lander på et tørt sted!

Og nu kan du simpelthen vinde et af slagsen – eller en blender:

For at vinde KitchenAid© Blenderen skal du uploade dit mest stemningsfulde billede til HTH Danmarks Facebookside eller ved at bruge hashtagget: #HTHhack på Instagram.

Jeg har selv meldt mig til med det første billede i dette indlæg (det med mig selv på), fra dette køkken, som er på min arbejdsplads her i LA:

Du kan også deltage i konkurrencen om at vinde et gavekort på 20.000 DKK til et lille køkken ved at besøge en HTH butik og tage en selfie. Dette skal du uploade på Facebooksiden eller via Instagram også med hashtagget #HTHhack og med information om i hvilken butik billedet er taget i.

HTH udvælger de bedste billeder, som vinder enten en af de tre blendere eller et nyt lille fint køkken – som kan se sådan her ud:

Må den bedste selfie vinde! – og længe leve billige men smukke køkkenløsninger!:)

Sponsoreret indlæg

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *