Vind 1000 kr. til Bon A Parte – efterår

Og så blev det efterår. Slut med bare ben – på med støvlerne og en rigtig jakke, skal man også til at gå med. Jeg har allerde fundet to nye efterårs ting på Bon A Partes webshop – denne tunika, og et par skindbukser. 

Jeg synes selv min gardarobe er genneført problematisk, fordi den er delt over mit værelse her i Århus og min lejlighed i København. Men det allerværste er, når vejret skifter, og alt sommertøjet ligesom skal flyttes tilbage igen, og det varme skal findes frem og transporteres til Århus. Jeg er således blevet glad ved tøj man kan sætte sammen på et utal af måder, så det passer med temperaturen udenfor. Og det er Bon A Parte knald gode til at lave.

Mangler du (også) nogle af efterårs garderobens mange items, har du nu chancen for at vinde 1000 kr. til Bon A Parte – blot ved at fortælle mig i en kommentar herunder, hvilken style du bedst kan lide fra deres webshop

 

 

 

 

Og der er nok dem, der synes de har læst den formulering før. Men du kan ved at tilmelde dig denne post sikre dig dobbelt op på vinder-chancer, og tilmed tredoble den, ved også at tilmelde dig vinter indlægget, når det kommer ud. Og så vil de andre ikke have en kinamands chance for at nuppe det 1000 kroners gavekort fra dig.

Jeg har lige fået denne tunika med posten, som er helt perfekt med mine grå strømepukser fra Sneaky Fox (holder 100 år) eller mine nye skind bukser – til når det bliver endnu koldere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMine sko er fra By Burin, og passer virkelig godt sammen med tunika’en da den lille sølvdetalje ved lynlåsen og sølvdelen på hælen, går igen i mønstret på tunikaen.

Konkurrencen
Så smid en kommentar herunder med en beskrivelse af din yndlingsstyle fra Bon A Partes webshop , og tilmeld dig Bon’ A Partes nyhedsbrev herunder. Du har mulighed for at få ialt “tre lodder” i udtrækning af vinderen, ved at deltage i de indlægget hér, mit sidste indlæg og det jeg vil skrive om deres vinter kollektion. Herefter udtrækker jeg den heldige vinder!

Held og lykke!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bon’ A Parte

Flere indlæg i samme stil

57 thoughts on “Vind 1000 kr. til Bon A Parte – efterår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *