Stimorol har fået Tourettes

Jeg er begravet i arbejde for tiden, og min hjerne har kredset om disse arbejdsrelaterede spørgsmål i lidt over en uge nu…

“Hvem er det der poster alle de mere eller mindre sjove videoer på Facebook?”

Jeg er i tvivl. Ikke mindst om graden af morsomhed. Og det er fordi det her er pisseindviklet: Hvad er sjovt?

Overraskelsen? Smerten? Ydmygelsen?

Stimorol er for nylig kommet med et friskt bud, og se lige engang, hvordan man brander tyggegummi anno 2014:


– de har så sandelig fingeren på pulsen hos Stimorol, og svinger videoer overbors fra pull-vognen, hvor man modsat gammeldags marketings strategi lader målgruppen vælge sine budskab til, frem for at presse det ned i halsen på dem, som var de kornfede foie gras gæs. Pull-strategien engagerer i stedet sin målgruppe gennem indhold (videoer etc.) som forbrugeren selv klikker ind på, for at se.

Jeg synes de er modige i hvert fald, hos Stimorol, og jeg kunne sagtens se en dille i at råbe upassende ting, og smide det på insta med deres #DareToOpenYourMouth hashtag – jeg ved ikke om det er hensigten, men nu har du i hver fald min thumbs up på at sige noget upassende.

En hurtig indskydelse her tilsidst: “Er jeg en eneste der ofte får lyst til at råbe “PIK” når jeg træder ind et seriøst sted?”

Jeg vil forsøge at holde mine tourettes symptomer i tankerne, og vil nu i stedet følge de 4.011.412 andre, og more mig over dem, for hvem ovennævnte ikke lykkes. Godnat:

Indlægget er sponsoreret

2 thoughts on “Stimorol har fået Tourettes

  1. Hej Carla
    Jeg tjekker din blog hver dag, da jeg synes du er så inspirerende. Hvis alle tænkte som dig, ville verden være gladere. 🙂 Jeg overvejer selv at begynde på noget yoga. Jeg er mor til en lille pige, så tænkte jeg vil starte med en video og så ligge nede på stuegulvet. Det passer pt bedst ind i mit liv med familie og arbejde. Har du en anbefaling i forhold til en trænings(hjemme)video? Der er så mange forskellige grene af yoga. Det må gerne være noget som toner og styrker, særligt maven 😉
    Tak for en dejlig blog.

  2. Iiih hvor er du sød – fedt at jeg kan inspirere:) Jessica Corbin var min yogalærer mens jeg var i LA, og hun er simpelthen en af de mest inspirerende personer jeg har mødt. Hun er tidligere TV vært, men fik nok af det overfladiske liv, og er nu 100 yogi!:) Hun har lavet en masse videoer (optaget det sted jeg boede i LA!) og jeg synes de er gode, fordi du kan vælge hvilke øvelser du vil lave, i stedet for at skulle tage det samme program hver gang. – håber du kan bruge dem!:) KH C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *