Vi skriver en bog!

 

Der er ikke mange, der har spurgt til hvornår jeg skriver en bog – der er RIGTIG MANGE der har spurgt til det!

Og det med god grund, for den har ved grød været længe undervejs. Den har udviklet sig fra at være en bog om “Alle mine mænd” (tak skæbne, at det ikke blev til noget), til at handle om mit liv: Min udvikling fra skuespiller til iværksætter, til hvordan jeg er holdt op med at være på konstant slankekur…

Men da jeg kiggede alle de kommentarer, beskeder og mails igennem, som I og mine følgere på Instagram og YouTube har skrevet til mig, kunne jeg pludselig se, at det ikke var nok med kun de to historier. Der er blevet spurgt om hjælp til alt fra at få hjælp til vægttab, til at komme over kærestesorger, til angst og stress, dårligt selvværd, depression og myldertanker – og så gav det altså meget mere mening, at skrive om netop det – det I ønsker min hjælp til.

 

 

 

Og sandheden er, at jeg ikke alene kan hjælpe jer. For alt jeg ved om personlig udvikling, og hvordan mine tanker kan ændre min virkelighed – har jeg lært af min mor. Hun er kilden, så at sige – og derfor skal hun selvfølgelig også give sine råd og viden videre i bogen. Min mor har desuden forsket i havd billeder kan hjælpe os med – og det er ikke så lidt skal jeg hilse og sige! Billeder kan nemlig løfte vores indre stemning fra 0-100 på et spiltsekund, lidt ligesom et yndlingsnummer kan. Derfor skal bogen bygges op på den måde, at hvert enme er visualiseret med nye bekræftende billeder, der kan inspirerer dig til at finde de billeder som vækker din indre begejstring og lyst til at skabe et lykkeligt liv for dig selv.

Ud over min mors viden, supplerer min bror Kalle også med hans historier, da de vil uden tvivl kunne give inspiration og eftertanke i langt højere grad end mine oplevelser alene. Hans udvikling fra at være en introvert ung dreng til den han er i dag – er dybt fascinerende, og den bygger netop på visualiseringsprincipperne, som hjalp ham videre med sine ønsker og mål.

Bogen er med addre ord en selvhjælpsbog med vores levede eksempler og opgaver til dig, der ønsker at ændre din fokus, tankevaner og i sidste ende opnå ethvert mål du ønsker i dit liv.

Den udmelding kræver nemlig en del eksempler før vi, som de kritisk-tænkende mennesker vi er, tør tro på det. Men nu siger vi det bare som det er; det du fokuserer på, er det filter du ser på verden igennem. Dine tanker fungerer som en slags solbrille lavet af alt det, du tidligere har oplevet, som nu farver dit udsyn. Og det kan jo være meget nyttigt, at man lissom har prøvet nogle ting af, og vurderet, at det shit gider man ikke igen. Men det kan også være, at ens filter lukker en masse herlige ting ude, fordi brillen simpelthen er blevet for mørk. En stor fed Celine brille, har sløret dit udsyn så længe, at du ikke længere kan se, hvor dejligt du rent faktisk har det, og hvor fed en person du i virkeligeheden er, fordi du ved en fejl er kommet til at tro, at du skal kæmpe, stritte imod eller være et offer for andres handlinger.

 

Fakta: Vi tænker i snit 70.000 tanker om dagen. Sølle 3% af dem er nye – resten er gentagelser fra i går.

 

Den gode nyhed er, at dine tanker er til at forhandle med, og at der faktisk er plads til mere end 3% nye tanker hver dag, hvis de de gamle ellers vil give lidt plads. Du kan med andre ord skifte dit eget filter, hvis den virkelighed du oplever og gentager for dig selv nu, ikke gør andet for dig, end at skuffe dig selv og bringe ulykke ind i dit liv. Du kan ændre din virkelighedsopfattelse – din tilstand er ikke permanent. Og det starter alt sammen med at flytte dit forkus.

 

Men hvordan skifter man lige filteret på sig selv? Og hvordan skifter man tanker ud, som er tænkt så mange gange, at de slet ikke opfattes længere, men bare for lov at bestemme, fordi sådan har det altid været? Og hvordan finder man sit nye fokus – hvor skal det lige komme fra?

Mange gode spørgsmål, som yderligere kan suppleres af disse:

Hvad kan jeg gøre for at blive opmærksom på mine tanke-mønstre? Hvor starter jeg? Kan jeg virkelig selv skabe det liv, jeg drømmer om, blot ved at skifte fokus?

 

Bogen hjælper dig med at se dine sande mål for dig, så du ikke glemmer hvor du er på vej hen. Bogen hjælper dig med at nyde processen og vide, at du er på vej lige derhen du ønsker, og det kun er din egen modstand, der kan gøre dig ked af det.

 

I denne video kan du høre mine svar på nogle af de ideer folk er kommet med til bogen, som jeg svarer på sammen med min veninde Simone Tajmer

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *