Verdens Bedste Kur Vol 2.0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASå er jeg sgu på den igen. Verdens Bedste Kur lever faktisk meget godt op til sit navn, og efter nogle hårde uger med “Stjerner på Vippen” optagelser og eksamener på skolen, har jeg virkelig lyst til at forkæle mig selv med god sund mad, som gør min mave glad og så få lidt styr på spisetiderne ovs. Desuden har jeg fået min mor med på vognen, og vi skal således følges ad med de gode retter de næste 4 uger. Her til morgen spiste vi poseret æg med hytteost og knækbrød. Frokosten står på torskerovn med sennepsskyr og grøntsager. Mellemmåltidet er en gulerod med dyp (hummus eller skyr). Jeg har smurt vores madpakker, da jeg skal til tandlægen, ørelægen og Nalini yoga nu her. Og måske lige et smut forbi et PR bureau og se på noget lækkert yogatøj til nogle tv optagelser jeg skal medvirke i på torsdag. Mere om det senere!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *