Verdens bedste bus reklame, kommer igen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har, som den opmærksomme læser nok har bemærket, boet 6 måneder i Århus. Og lad mig med det samme afsløre, at det ikke var busserne, der fik min Århus oplevelse til at peake, men på en kold regnvejrsdag er Randersvej (mega stejl bakke) bare lige lidt federe i en bus, end på jernhesten. Og så er det sgu dejligt med et (bus)firma, der tør lave reklamefilm med noget content, som man faktisk gider se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For på vej hjem fra min aller sidste dag på DR Livsstil, på min allersidste 1A bustur, så jeg Midttrafiks nye reklame på min telefon, og grinte højlydt, til de omkringståendes store forskrækkelse. Mixet mellem den virkelig høje production value og den mildest talt fesne realitet, er både sjovt og rammende. Og det selvom det er en 2’er – den gik rent ind hos mig:

Se den nye bus reklame her

Screen Shot 2015-02-01 at 19.08.52

Jeg tror at grunden til at reklamen er så vellykket, er fordi hovedpersonen minder mig om dem der har deres faste plads i bussen, som, hvordan skal jeg udtrykke det, ikke bruger hele deres månedsløn på tøj i hvertfald, ikke at jeg selv gør det, langt fra, men det er bare ikke sådan rigtig fedt, det de får købt.. Det er derfor ret dejligt at se typen føre sig frem som en anden Fetterlein.

Screen Shot 2015-02-01 at 19.09.15

I den nye reklame bliver hverdagen hypet: 3-stjernet gourmet madpakke, fancy frits med høje tindinger og  leverståhej. Den har forbrugeren i centrum, og det giver en god identifikation, som gør videoen rammende og morsom. Den første reklame, også lavet af M2Film og Falkenberg&Falkenberg, gik viralt med over fire millioner visninger på YouTube. Og da jeg interesserer mig meget for reklamefilm (var i praktik på reklameproduktionsfirmaet Bully Pictures i LA) – håber jeg meget på, at også denne nye busreklame får sin velfortjente opmærksomhed.

Screen Shot 2015-02-01 at 19.09.52

Se den nye reklame her

– og gense den prisvindende “Bussen” video her

Screen Shot 2015-02-01 at 19.40.56

Dette indlæg er sponsoreret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *