Ugens youtubevideo | Mødet med min far | Mit hjem | DIY

kk
Det er lidt af en blandet landhandel, denne uge på min youtube kanal, som jeg forsøger at sende fra hver søndag. Men se med – hvor jeg i dag bl.a. fortæller om mødet med min far! Ja, jeg besluttede mig altså for at mødes med ham, på trods af dette indlæg, som jeg skrev for nogle måneder siden… Og det var en af de helt gode beslutniger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Weekenden tog desuden en uventet drejning, og jeg pakkede i al hast min weekend bag fra Daniel Silfen og tog til Tisvilde. Mere om det senere på ugen, trænings update og noget om andre eksperimenter jeg går og jøler med.

Nyd din søndag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

snap

Og husk at du kan følge med live på min snapchat!:)

 

 

 

6 thoughts on “Ugens youtubevideo | Mødet med min far | Mit hjem | DIY

 1. Nu hvor der er så meget om valget osv, vil du så ikke fortælle lidt om din politiske holdning? Ikke nødvendigvis lige hvilket parti, men sådan rød eller blå blok. Det kunne være super spændende! Elsker din blog <3

 2. Hej Carla
  Først og fremmest, stor ros for din fantastiske blog – jeg er vild med måden, du deler dit liv og dit Jeg på. Du inspirerer mig utrolig meget! 🙂

  Morgenkåben, som du har på I videoen, hvor er den fra? Vedhæft meget gerne evt. link! 😉

  Mange hilsner fra
  Frederikke

 3. Hej Maja, det kan jeg desværre ikke, da jeg arbejder på DR, og laver Pressen på P3 – som er et dagsaktuelt underholdningsprogram, hvor mine meninger ikke må kunne spores i det jeg producerer. Desværre! Ellers super relevant emne.. Lyt i stedet med på P3:)

 4. Hej Carla.

  Jeg følger dig på snapchat og er fuldstændig vild med det. Synes det er så hyggeligt at få indblik i dit liv og din hverdag på den måde! Til det har jeg dog et spørgsmål, for kort tid siden lavede du en snap video omkring en butik i københavn som solgte tyl skørter, hvad hed den butik? og evt, en adresse, da jeg da HELT SIKKERT skal ind at hapse nogle med til fyn når jeg tager til københavn en forlænget weekend meget snart? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *