TV hår og Dicle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man skal nok selv have siddet i den høje frisørstol med madpapir i håret og en stærkt blandet hyldeblomstdrik i hånden, for helt at forstå kvaliteten af en frisørs arbejde med det, man ville ønske aldrig havde en dårlig dag. Jeg taler naturligvis om håret. Det på hovedet.

Men tro mig. Efter et par timers farvning og klipning hod Dicle i Århus tegner der sig et ret klart billede: Nyt hår er skønt.

I går blev det tilmed dokumenteret af TV2 Østjylland, som skulle lave et indslag om blogging, og derfor fulgte med mig til frisøren. Jeg skal nok skrive så snart det bliver sendt – og vedhæfte et link til jer på Sjælland.

Her er hvad Dicle gjorde:
Dicle klippede de lange lokker af, og formede dem i etager, for at samle håret bedre (mit eget, og det jeg har syet på). Desuden klippede hun lidt ind i mit pandehår, så det kan gro langt, uden at ligne en strid lille børste i den ene side, når jeg fx laver en sideskilning.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hun lagde striber lyse striber i den øverste del af mit hår, og vaskede hele mit hår i en lilla shampoo, for at fjerne det gule skær.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resultatet er lige nøjagtigt det jeg drømte om, og jeg er vild med farven! Forsøger altid at gå gennem vinteren uden at farve mit hår, men når sjældent længe end til oktober, før jeg bliver træt af at være 5 cm. fra at være blondine. Jeg styler det med GHD glattejern, og det er stadig lagt nok til at jeg kan lave bølger – ligesom i videoen her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som du kan se, henvender Dicle sig både til mænd og kvinder, i hvert fald når det kommer til hår. For hun skal nemlig giftes i næste måned! Sorry guys:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg fik denne behandling af Dicle, som kan købes for den rørende sum af 500 kr. Dette er Jylland.

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “TV hår og Dicle

  1. Av min arm, hvor er resultatet altså blevet godt. Super stilfuldt og super naturligt. Jeg må straks tjekke salon ud 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *