Turen går til Nice

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen sidste gode kop kaffe før fødderne atter ramte fast grund. Flykaffe smager af støv.

Rejsekjolen er fra Lasse Spangenberg og brillerne fra YSL, Profil Optik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin nabo på flyturen var en sød lille svensk dreng, der lærte mig et par svenske gloser, alt i mens jeg udnyttede tiden til at få plejet mine læber og neglebånd med Tromborgs Lip Cure. Han synes jeg var snälla. OMG cute.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA På vej til Nice – alt gik som skulle. Bus, metro, fly – det hele spillede, og jeg sad og spiste aftensmad kl. 21, efter en rejse på 3 timer i alt. Det er sgu stort.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Turen hjem fra Nice var derimod lidt af en tålmodighedsprøve. Og min Samsonite kuffert med 4 hjul kom mig i den grad til gode, da jeg krydsede København i de sene nattetimer til fods.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAFørst ventede jeg i 20 min på bussen til lufthavnen. Og besluttede derfor at tage en taxa hjem, sammen med en svensk far og hans datter, som var helt utroligt flinke, begge to. Vi fik vist hinanden feriebilleder, talt om blog og det tøjfirma faren havde. Så selvom flyet var forsinket en hel time, fløj tiden afsted. Ordspil. Haha. Desværre sad vi ikke sammen i flyet. Derimod sad jeg lige foran et barn, der konstant skulle stimuleres af sine forældre, for ikke at sætte i øredøvende skrig. Det skete alligevel et par gange på turen at de slap ham fri af det faste greb og den evige pludren, og jeg måtte bide tænderne godt sammen for ikke at vende mig om at bruge nogle rystende fremmedord.

Da jeg vi kom til CPH, gik metroen ikke, og mit dankort var netop blevet spæret, efter jeg havde skrevet min kode forkert 3 gange i streg, fordi jeg ikke har brugt mit kort hele ugen. (Jeg havde dadler med). Så jeg måtte tage en fesen metrobus hjem, som selvfølgelig langt fra gik hele vejen. Herefter blev jeg fulgt gennem byen af en ung dreng, der tog bodyguard rollen på sig, indtil vi nåede Nørreport og jeg tog et tog hjem. Det var pænt af ham. Tak for i aften!

 

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *