Tre små påske tapas retter & æggemousse ala mayo

Disclaimer: Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Superbrugsen og www.migogminmad.dk

I morgen er det påske, og jeg skal til Sverige og bo på et badehotel: Jeg siger bobler, jeg siger sauna, jeg siger massage, jeg siger kridhvide badehåndklæder, jeg siger morgen buffet – jeg siger ren selvforkælelse! Og det bedste er, at når min kæreste og jeg kommer hjem igen, fortsætter de gode dage en lind strøm af påskefrokoster.

Min yndlings æggemousse – skal der til

Påskefrokost er en tradition jeg virkelig elsker. Min morfar altid gjorde et stort nummer ud af det, men efter han gik bort, har det holdt hårdt med at få det genneført. Men i år skal det være! Og jeg er blevet enig med mig selv om, at mit bidrag, er de små kyllerylle æg, som jeg har haft et billede af i min header på min YouTube kanal (de er så søde!). De er fyldt med den bedste æggemousse man kan forestille sig, som jeg lærte at lave den på et madkursus hos Meyers. Den smager af mayo, selvom der slet ikke er noget fedt i! Jeg er nemlig pjattet med små retter, som man kan sidde/stå og nipse, og har i videoen herunder samlet tre af mine yndlings tapas retter:

 

Se også hvordan jeg laver æggesalatens svar på Rolls-Royce her. Den smager næsten som ren mayo, what’s not to like?!

konkurrence

Vinderen trækkes d. 25. marts

Tre små tapas retter (inklusiv påske æggemousse)

Tid i køkkenet: 60 minutter.
Antal personer: 5

Ingredienser:

Hvidløgsrejer 

 • Store tigerrejer – køb evt. en stor pose frosne
 • 3 fed hvidløg
 • olivenolie
 • salt og peber
 • timian
 • spyd med plads til 3 rejer på hver

Bagte peberfrugter

 • 1 pose orange mini peberfrugter
 • havflagesalt

Påske æggemousse

 • 10 hårdkogte æg
 • sorte oliven uden sten
 • dild
 • 1 gul peberfrugt
 • æblecider eddike
 • mælk
 • salt og pepper

Fremgangsmåden kan du se via dette link: www.migogminmad.dk

God påske derude! 

Husk også at se de andre bloggeres lækre retter på Mig og Min Mads YouTube side, som du kan subscripe på lige her, og dermed få alle de nye videoer på din YouTube homepage <3 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *