Travlhed og en lille smule stress

carla

 

Jeg har travlt, travlt, traaaavlt i disse dage. Derfor vil jeg her super-kort forklare hvad jeg går og jøler med:

I går var jeg til #femalecreatorsdk event på STAY hotel, hvor Google inviterede mig til at fortælle om mine oplevelser med at være kvindelig YouTuber, sammen med Louliving og elise.buch – som begge er rigtig store danske youtubere. Det var et super cool arrangement, hvor mange af de “traditionelle” medier også kom for at høre lidt mere om hvad vi har gang i på YouTuber – blandt andet denne video på TV2.

I forgårs var jeg til et andet Google arrangement, hvor vi blev undervist i de YouTube content-teorier som jeg selv sidder og skriver om i min bachelor – så det var helt perfekt timing!

Og ellers går dagene med at få skrevet på min opgave, filme til mit medieprodukt som er den største del af min bachelor, og opretholde min kanal med et ugentligt program, som sendes hver søndag.

Min bachelors medieprodukt er heldigvis også noget der kommer jer til gode, da det er min nye serie, som sendes hver onsdag på min kanal. Den hedder Fra frygt til Kærlighed, og går ud på, at jeg sammen med en coach – hjælper dem der har skrevet ind, med at få løst deres største selvværds/stress/angst- problem.

Første afsnit kommer d. 1. juni – men ellerede fra i morgen kl. 11.00 kan du se en brugbar video om hvordan man kan undgå stress.

Se min kanal her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *