Together we triumph!

Dette blogindlæg er sponsoreret og betalt af Triumph

Så jeg var altså i Nice med mine tre veninder for et par uger siden. Vi var taget på stranden, fordi der som bekendt er varmt ved den franske riviera, og en dukkert synes som det eneste rigtige at fordrive tiden med. Da jeg lå på min solseng, bemærkede jeg ved et tilfælde, at mine lår lignede to sæler der lå på langs i solen. De fladede helt ud. Og til at begynde med, synes jeg måske de var lige lovlig store i forhold til de billeder, jeg har set så mange af på Instagram, I ved de lår, der lidt ligner to pølser med en pool i baggrunden. Men tanken klingede hurtigt af igen, og jeg oplevede en velsignet ro. Det var bare mig, og mine lår. Den sædvanelige blanding af alle mulige tanker og følelser forbundet med mine lår, var pludselig væk. Ingen tanker om “slankekur når jeg kommer hjem igen” til at plage mig. Stilhed i hovedet.

“Together we triumph” sagde jeg til mine tre veninder, og løftede den ene hånd i vejret. Vi stod endda foran en flok franske mænd da jeg gjorde det, men de var ligeglade på den franske måde, så jeg fortsatte: “Piger – jeg vil sige det som det er. Jeg har været ret nervøs for, at jeg på denne tur, ville gentage mine negative tanker om min krop, som jeg gjorde sidst jeg var i Nice med nogle andre veninder jeg har. Jeg har faktisk også forberedt mig på det, ved at rose min krop hver morgen i 24 dage, højt og tydeligt, og sat billeder op på min goal-setter kalender, til at minde mig om at være mig. Og ved I hvad? Jeg har kun haft en negativ tanke om mig selv på denne her tur, og den er lige forsvundet af sig selv. Og jeg tror også det har noget med jer at gøre – for I er med til at få mig til at føle mig nice. Man kan mærke på jer, at I også er glade for jer selv, og jeres “problemområder” synes ikke at fylde særligt meget. Så det vil jeg bare takke jer for – tak fordi I er jer, og ved at være det, minder mig om at jeg også er god nok som jeg er”.

Da vi kom hjem fra stranden, tog vi dette billede – som jeg knuselsker, fordi vi alle sammen owner den, og det minder om om aldrig at underspille sig selv.

 

 

Nu hvor jeg er kommet hjem fra Nice, har jeg taget den gode følelse med mig. Jeg har nemlig oplevet hvad det kan gøre ved en, når vi kvinder støtter hinanden. Vi når så meget længere ved at være et godt eksempel og en god veninde/mor/datter, der tør være sig selv. Jeg har derfor valgt at sige ja til at blive ambassadør for Triumph, da de har lavet undertøj til kvinder i 136 år, og i dag er et af de stærkeste brands indenfor kvindelig empowerment. Og selvom Triumph “blot” er et undertøjsmærke, mener jeg, at det netop er en detalje som lækkert velsiddende undertøj, eller en bikini som får det smukkeste frem ved din krop, der kan være med til at få løsrevet noget af al den energi vi bruger på at være hårde mod os selv, til at skabe et liv og en karriere som vi kan glæde os over. Studier viser, at vi gentager vores tanker hver eneste dag, og kun 3% af dem er nye! Så hvis et nyt sæt undertøj kan få dig til at føle dig lækker (ligesom jeg gør på dette billede) og du måske ikke har følt sådan i lang tid, så er det da et KÆMPE skridt i den rigtige retning. Det vigtigste er bare, at vi arbejder indefra og ud, således, at vi er klar over, at følelsen af at være lækker/god nok/smuk/sexet altid er mulig, det handler bare om at se den.

 

 

Se også Triumphs inspirerende video, om sisterhood her:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *