Tiden der løb sin vej og en masse tyggegummi til dig

Tandpleje er ved grød ikke min første prioritet. Heldigvis er jeg født med hvide bisser, og mine barnlige Storm P projekter på badeværelset, der skulle snyde min mor til at tro, at jeg børstede tænder, mens jeg i virkeligheden blot lod vandet løbe og spiste tandpasta – har heldigvis ikke sat sine synelige spor.

Nu’et er fedest lige nu

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med V6 – som laver tyggegummi, der gør hverdagen lettere, fordi man plejer sine majs, uden at skulle bruge tid på hverken at snyde sig selv, eller sin mor. Tænderne bliver renset, og ånden forfriskes – blot ved at tygge lidt.

Og det er tiltrængt. For somme tider bliver mine dage mere hastige end jeg bryder mig om. Øjeblikket bliver afløst af det næste, før jeg overhovedet har haft tid til reflektion eller tid til at hygge mig med det. Alt går op i effektivitet, produktivitet “jeg skal producere” – tænker jeg, og filer mine negle, mens jeg ser TV, for at følge med i hvad der rør sig i mediebranchen. Min hjerne bladrer rundt i hvad jeg skal nå i morgen, og spekulerer over hvorfor jeg ikke gik til klaver som barn eller hvor mange kalorier jeg spiste i går.

“Jeg lever for at glemme mig selv” – men det sker kun, når tankerne ikke stikker sit fesne ansigt ind i min virkelighed, som foregår lige her foran mig. At være nærværende er imidlertid ikke let, men det mere end hvad man kan sige om tidsmaskine produktionen. Så det er bare om at gøre det: Slippe forventningerne og ærgrelsen. Jeg mener ikke man skal rode rundt i egen navle, og hverken resonere eller have mål og visioner for fremtiden, men livet er mere end dets hastighed, og jeg øver mig derfor i at være nærværende.

For hvem gider ende med at ligne en, der har haft samme job hele livet, med stressnerven galopperende i øjenkrogen og en hud, der mest af alt ligner revet peberrod?

Ikke jeg, tænker jeg, og skriver videre mens mails tikker ind og kræver min opmærksomhed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kærligheden er også bedst i nutid

Kærlighed er det bedste middel mod produktiviteten, slår det mig. Jeg bliver i hver fald ramt af en umættelig lyst til at ligge ned, når jeg er forelsket. At gå hånd i hånd gennem sommernatten, hoppe i poolen og få vådt hår, en hånd på skulderen, grineflip og lave hjemmelavet aftensmad. Lykkelige momenter, midt i alle pligterne. Det er det jeg lever for.

Det kan godt betale sig at lukke kærligheden ind – også i en travl hverdag. Men husk lige tandbørsten – og tandtråden, hvis det skal være ekstra godt.

VIND

Du kan vinde lidt ekstra overskud til alt det lækre, ved at skrive en kommentar herunder.

Premie: Et halvt års forbrug af lækre V6 produkter

Vinderen udtrækkes d. 3. august.

Dette indlæg er sponsoreret af V6

 

59 thoughts on “Tiden der løb sin vej og en masse tyggegummi til dig

  1. Jeg kan simpelthen ikke leve uden tyggegummi. Tror jeg har angst for, at have dårlig ånde eller sådan noget.
    Da jeg skulle på efterskole, lavede jeg en status, hvor jeg bla. skrev, at de SKULLE sende tyggegummi til mig.
    Så ja, jeg krydser fingre som alle andre 😉

  2. Jeg gad godt vinde et halvt års forbrug af V6 produkter! På mit arbejde taler jeg med mennesker hele dagenog er meget opmærksom på at tygge tyggegummi jævnligt så jeg ikke har dårlig ånde. Jeg bruger tandtråd morgen og aften fordi jeg netop har sprunget over hvor gærdet var lavest som barn og ung. Så nu skal der passes på de bisser!

  3. En stor sommer solhilsen og tak for dejlig blog 🙂 krydser mine fingre for elsker tyggegummi, særligt V6 :))))

  4. jeg ville vildt godt vinde jeg er 18 år og hader at børste tænde, hellere lige bruge de minutter det tag om morgenen på lægge make-up eller spise morgenmad, så et halvt års forbrug at tyggegummi (V6) ville være lækkert. :)<3

  5. Haha kan alt for godt nikke genkendende til dén med at snyde sin mor på badeværelset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *