Tarmskylning hos Colonic i København

Se min snapvideo som jeg downloadede fra min story. Følg mig på snappen: carlachloe

I virkeligheden er det enkelt: Spis sundt og træk vejret i bund. Hvis man bare spiser helt tilfældigt og ikke får slappet af i ny og næ, så får man ondt i maven. Dét opdagede jeg the hard way, og har de sidste par uger gået rundt med en forstoppelse, jeg ikke kunne tænke mig ud af.

IMG_5026

En tarmskylning hos Colonic blev min redning. 45 minutters mere eller mindre konstant afføring fik renset ud i systemet, og jeg gik derfra og følte mig 10 kilo lettere. De følgende dage har jeg haft lidt meget luft i maven, selvom jeg har har holdt mig fra oksekød, svinekød, “de hårde hvidevare: Sukker, hvede og pasta/ris”, kål og rå grøntsager. Men det er en fed fornemmelse at starte på en frisk, om man så må sige, med rensede tarme. For at genfinde en normal mave-balance drikker jeg 3 spsk af Probiotic Barrier 8 – der står man kun skal tage en spsk om dagen, men jeg har fået anbefalet 3 af min veninde, så det gør jeg så længe der stadig er vrøvl med maven.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Colonic

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *