Taknemmlighed og stjernestøv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA“Tak” er den eneste bøn vi nogensinde behøver, har Eckhart Tolle engang sagt.

“For hvad?” – spørger den opmærksomme læser nu, åbner hyperlinket og ser billedet af den lille spirituel trold, der har udtalt netop dette.

Så meget som muligt, er det korte svar. Det lange svar, vil føre for vidt at komme ind på i dette blogindlæg – så jeg vil samle svaret i én hat. Glædes hatten. Den bliver man sgu aldrig træt af. Den boblende fornemmelse, der suser rundt indeni, når man er forelsket, ser på sin firmakonto (okay, nok kun Nick og Jay, der har det sådan), eller når ens yndlingsnummer spiller i radioen, det er dén hat vi i virkeligheden så desperat forsøger at manifestere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Af indlysende årsager giver det derfor mest mening, altid at tage Glædens hat på. Men den lader sig ikke altid finde, og visse dage synes den at have forladt jordens overflade.

For leden dag, oplevede jeg dog noget ganske fantastisk. Glædens hat landede på mit hoved, midt i en bus på vej hjem fra et photoshoot jeg havde været med til, sammen med mine herlige naboer; frisør nabo Michael Fontana, Photograf nabo Bode Helm og model nabo Christina Riordan. Jeg var total udkørt efter en hel dag på stranden, bagende sol og photoshootet selvfølgelig. Så efter at have spillet og sunget med på samtlige yndlingsnumrer fra radioen, lagde jeg hovedet tilbage, og lukkede mine øjne.


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og med ét føltes min krop som var den fuldt med knaldperler og stjernestøv. En stemme fortalte mig, at jeg kunne give helt slip nu. “Giv slip på bekymringerne Carla” sagde den. “Du er i gode hænder, og på vej i den rigtige retning. Læn dig tilbage, træk vejret og nyd rejsen”.

Så det gør jeg nu. Og tak for den.

“‘Tak’ er den eneste bøn, du behøver i et helt liv”, siger Mester Eckhart

“‘Tak’ er den eneste bøn, du behøver i et helt liv”, siger Mester Eckhart

“‘Tak’ er den eneste bøn, du behøver i et helt liv”, siger Mester Eckhart

“‘Tak’ er den eneste bøn, du behøver i et helt liv”, siger Mester Eckhart

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *