Tak for info vedr. hudpleje :) Jeg fik også engang anbefalet Ren af en skønhedsplejer, men den passede slet ikke til mig og selv den til tør/sensitiv hud gav ikke nok fugt. Så jeg skal helst have en lidt federe creme. Har været ret glad for Rudolph Care, men den er dyr og desværre fås den kun i krukke, øv øv! Ved du om det der Fischer er økologisk og uden alle mulige tilsætningsstoffer. Synes ikke rigtig de har nogle mærkater.

Som de liks jeg også vedhæftede til sidste mail, er Fischer Pure Nature det reneste du kan få fingre i. Jeg har selv været der ude hvor de blander cremerne, og det er KUN øko ting de putter i. Deres cremer er i pumpeflasker, og rigtig gode. Kan huske Emil Thorup sagde at han syntes deres produkter virkede meget bedre på hans hud end Ole Henriksens (i forbindelse med Emils Damer, som både har besøgt OLe H og Fischer Pure Nature “fabrikken”). Så det er altså virkelig nogle gode cremer. Men jeg tror det er meget godt at prøve lidt forskelligt ind i mellem, så nu vil jeg prøve REN. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *