Tak for en god blog, som jeg tjekker dagligt. Jeg har så sent som i dag tænkt, at jeg snart skal til at komme i sving, hvis jeg gerne vil have den krop, jeg også altid har drømt om. Måske jeg kan få motivationen ved at følge dig :) Jeg er på ferie lige nu, så jeg venter lige en 10 dage endnu. Jeg tænker også at tage suppekuren. Har prøvet den to gange før men når altid kun til dag 4 så bukker jeg under af sult og cravings efter en rugbrødsmad :) Fortæl endelig ALT om din rejse. Hilsen en fan <3

Tusind tak for din besked!:) Ja, den er lidt hård, men jeg har prøvet den før, og syntes godt jeg kan klare den, for lige at få lettet lidt på julefedtet, og komme godt igang, inden jeg starter på Verdens bedste Kur af Christian Bitz

http://www.gyldendals-bogklub.dk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=100&storeId=10151&catalogId=10001&club=GBK&productId=252709

Jeg skal nok fortælle hvordan det hele skrider frem:)

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *