Status efter 1 uge på Blodtype diæt

Screen Shot 2014-09-03 at 21.26.14Så er det en en uge siden jeg var til møde med Charlotte fra Naturskøn. Her fortalte hun mig, at for at slippe af med mine affaldsstoffer – på især mine lår, bliver jeg nød til at udelukke de fødevarer, min blodtype ikke kan fordøje.
Hvad det er for nogle fødevarer kan du læse her, og ikke mindst se hvad din blodtype har bedst af at spise.

Jeg er desuden ved at få Naturskøn til at sælge deres blodtest kit på deres webshop, så man ikke behøver tage til lægen for at få det gjort. Giver lige et hint, når den er online.

Jeg må gerne spise hirse som type O, og det er heldigt, for det elsker jeg! Især om morgen: Her er lidt af ugens hirse variationer:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hindbæris:
100 g. frosne hindbær
en banan, gerne frossen og lidt vand
evt. vanillepulver (uden sukker) og stevia sukker

Hirsegrød:
100 g. hirseflager, vand så det dækkeret nips himalaya salt

Hindbæris:
Blend det hele sammen. Spis det med det samme, eller frys det ned, og lad de tø lidt op, før servering.

Hirsegrød:
Kog det hele sammen, til vandet er optaget i flagerne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHirsegrød med moste blommer fra haven, smør og hyldebær drys på toppen.

Jeg har takket være min hypnose (se videoen om min hypnose session her) haft rimelig let ved at holde min nye diæt, og kun et enkelte par gange set længselfuldt efter kaffelatte kopperne der dansende lifligt gennem kontorlandskabet, og efterlod sig en duft af mokka og varm mælk. Begge dele er no-go for blodtype O, og jeg holdt derfor ud, og drak postevand. Piv.

Belønningen var en rolig og flad mave, der tilmed gav mig mod til at dyrke Bikram yoga, kun iført sports BH og thighs! Det er godtnok længe siden jeg har haft lyst til det. Og længe siden jeg har været til yoga ikke mindst. Men Bikram Yoga her i Århus, er væsentlig mildere end det jeg har prøvet i KBH, og minder mig faktisk lidt om mit elskede Nalini Hot Yoga, som intet dog helt kan slå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGulerødder, rødbede og løg fra haven, stegt i smør og krydret med himalaya salt og frisk timian. Hertil en lakse steak med citron. Min aftensmad i dag.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kom jeg desværre ikke til yoga, da jeg havde både havde spist frugt om morgenen – formiddagen og om eftermiddagen = for meget mavesyre. Jeg havde som resultat heraf, temmelig ondt i maven, uret sagde aftensmad, og jeg ville bare hjem og ligge vandret. Selvom jeg både havde taget mit yogatøj med på arbejde og planlagt at ville tage til Bikram yoga så mange dage i træk som muligt, tog jeg direkte hjem og lavede aftensmad. Motion skal være en bonus, som giver energi, sagde min indre stemme, i bussen på vej hjem, mens den hele tiden blev afbrudt af den anden indre stemme, der bitchede over, at jeg ikke overholdt min plan. Det blev til 4 dages yoga i træk, og en ignoreret indre stemme, der efter alt at dømme havde glemt, at den var blevet hypnotiseret væk. Jeg tager til yoga i morgen, og lytter til mit hypnosebånd ekstra opmærksomt i morgen tidlig.

Alt i alt – en meget god uge, med 100% fokus på min egen sundhed og mit velvære. Jeg vejer mig ikke, men jeg kan se, at jeg har tabt mig lidt. Måske 1,5 kg. vil jeg skyde på. Min mave er (med undtagelse af i dag) i klar bedring, og jeg glæder mig til at jeg får principperne i blodtypediæt endnu mere ind under huden, således jeg undgår dage som i dag, og er i stand til at kontrollere mit eget velbefindende.

 

 

 

 

6 thoughts on “Status efter 1 uge på Blodtype diæt

  1. Nope – dem må jeg gerne få, og de er desuden ikke rå, men tørrede og smager lidt af brændte hindbær, ret godt som smagsforstærker.

  2. Der er mange der taler for, og mange der taler imod. Så jeg besluttede mig for bare at prøve det, og se om det virker på mig. Google er nok din bedste ven i den sammenhæng:)

  3. Hvis ens blodtype er A rhesus negativ, skal man så spise efter A eller er der også undergrupper til rhesus? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *