Stars in danger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA– det er den amerikanske titel på det program jeg for øjeblikket medvirker i.. Betrykkende.. I dag gik det hverken værre eller bedre, end at jeg slog mig godt og grundigt i et lige lovligt modigt nok spring fra 3’eren.. Al luft blev tvunget ud af mig, og da jeg kom op til overfladen, var vandet fyldt med strøm, fra den luftkanon, der først efter mit spring blødgjorde vandoverfladen med luftbobler. Da jeg kom hen til kanten, stor den gode Nomi klar med trøstende ord, og en undskyldning for det med boblerne, selvom det nok mest af alt var min egen skyld. Men lad det nu ligge. Josephine og jeg hopper derud af, og jeg er så taknemmelig for at være på hold med hende, fordi hendes gode humør og søde personlighed simpelthen gør, at jeg føler vi er i fritidshjem, og bare øver os fordi det er sjovt.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *