Solskinsdag og grineflip

Skærmbillede 2013-07-20 kl. 20.48.06Min mor og lillebror tog med til vandet i dag, og min mor stod som altid for et godt grineflip. Hun hører ikke så godt på det ene øre, faktisk hører hun slet ikke noget på det ene øre. Det er noget betændelse an art, men lad det nu ligge. Det er ved at blive helbredt. Jeg måtte le, da Kalle sagde “kom lad os gå op” og min mor hørte ham sige “kom shortie”. Det må da være selektiv hørelse i yderste potens!:)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mange mennesker havde valgt at lægge Svanemølle Strand et smut forbi. Jeg holder mig til badebroen. Prøvede sand i går. Fik nok af sand i går.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Min nye ven – Alf, holder sommerferie for sit job som murer. Det er vi mange der er glade for, da Alf er en sand ven, og god til at snakke om alt muligt med. Sjovt som jeg stressede med eksamensopgaver, DR og hvad ved jeg inden ferien. Nu går dagene bare med yoga, mad, sol og samtaler med gode folk ved vandet. Skønt!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Alf prøver her mine solbriller, der får ham til at se pænt gay ud. Det er han dog ikke. Brillerne er fra Profil Optik, YSL.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *