Solskin og ro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Skærmbillede 2013-07-06 kl. 20.38.08Jeg har fastet i dag, fordi jeg for 3. dag i træk vågnede op med en mave, der lignede og føltes som en ballon. Det hjælper når jeg giver den en madpause. Men før effekten af madpause lod mærke på sig, måtte jeg igen i dag skippe yoga. Lidt øv, da jeg havde planer om at gå all in på Nalini Yoga efter udspringsprogrammet var slut. Men til gengæld skinnede solen, og efter et temmeligt dyrt tandlægebesøg (havde et hul!) lå jeg på langs og lod solen varme mig helt igennem og bølgerne friske op når det blev for varmt. Jeg elsker at være alene, drikke kaffe, læste en sjove bog og holde Mullen og Missen pause. Skøn dag.

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Solskin og ro

  1. Jeg døjede også med oppustet mave og mavekneb hver morgen i en lang periode. Men så prøvede jeg noget der hedder low fodmap diet. Prøv at Google den 😉 den hjalp mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *