Sofie Linde show

Jeg har brugt 2015 på DR Ultra redaktionen, hvor vi har lavet verdens fedeste børne latenight show – som virkelig er sjovt. Altså sådan slå-sig-på-lårne-sjovt..

I programmet har vi lavet en breaker der hedder #hvaderdet, som er det produkt jeg har arbejdet mest med – dvs. skrevet manus, instrueret og råklippet. Se en af de sjoveste afsnit herunder (som nynne har instrueret) hvor gamle skal forsøge at svare på hvad twerking betyder:

Og så skal i også lige se hvordan Citybois formår at få mig helt og aldeles ud af min comfortzone (2:36):

I kan se afsnittet med Bois lige her

2 thoughts on “Sofie Linde show

  1. Hej! 🙂
    Skriver da jeg ville høre om du synes bindevævsmassagen med sugekop har virket? Jeg har nu selv gjort det i et par dage, og kan ikke se forskel – ved dog godt der skal gå længere tid, men ville alligevel høre om du har oplevet forandringer? 🙂

  2. Jeg synes det gjorde for ondt, og stoppede med det. Men jeg har hørt at det er noget af det eneste der virker..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *