Snapshot på vej hjem fra morgen hot yoga. Vi havde Bjørk, som jeg gik i klasse med i gymnasiet, som lærer i dag. Og hun er bare så opmærksom og en god til at få en til at føle sig godt tilpas. Jeg havde pga. ret så meget stress de seneste dage, virkelig brug for at lukke mig inde i min egen praksis i dag, og bare kun have øjnene på egen måtte, om man så må sige. Yogamåtte altså. Der er sjovt så koncentreret jeg bliver til yoga. Intet andet kan holde min opmærksomhed i 90 min. uden tankerne går på langfart. Jeg var i totalt yoga zen, og min balance er simpelthen blevet så god efter de snart 3 måneder jeg har praktiseret yoga 4-5 gange om ugen. Tågen på vej hjem gjorde mig helt rolig og glad. Jeg er vist ikke stresset længere:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *