Smutvej til flotte bryn og hurtig barbering

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Veet.

Jeg sætter stor pris på det, jeg som lille kaldte for “Selvplejedag”. Dengang tog det mig bogstavligt taget en hel dag; at lægge ansigtsmasker, lakere negle, gå i karbad ovs. Men i dag er der andre boller på suppen – der er 1000 andre ting jeg både skal og vil nå, så det at afsætte tid af til mig selv, skal være både effektivt og lækkert.

En af de ting jeg fx. går ret meget op i ved mit udseende, er mine øjenbryn. De er lyse og har ikke naturligt den form, som løfter mit ansigt på den der Cindy Crawford agtige måde, som jeg godt kunne tænke mig. Derfor er jeg blevet ret begejstret for endelig at have fundet ud af, hvor nemt jeg kan fjerne de små dun under øjenbrynet med min Beauty Styler fra Veet. Den nye version er pink (I love it!) og kommer med to tilhørende kamme, så den på en skånsom og præcis måde kan style mine bryn, så de også står knivskarpe, når jeg ikke har tid til at plukke dem.

Det store hoved bruger jeg til at fjerne de der hår som jeg glemte under barberingen under armene eller på benene. Og endnu en fordel ved denne Styler, er at den er så lille og handy. Den er så nem lige at pakke væk i den pose, som følger med. Den er også super nem at tage med i en taske, hvis man skal på weekend eller på ferie.

Oooog hvis du ikke synes dette er nok. Den kan også bruges til bikinilinjen, hvor der tilmed følger 3 bikinistyle skabeloner med. Så man må sige, at denne Beauty Styler er et lækkert supplement til din nuværende hårfjerningsrutine.

 

INFO:
Forhandler af Veet Beauty Styler: kan købes i Bilka og Føtex butikkerne i pink (linket, er til den hvide version)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *