Slikker problemerne væk

10540676_10151982841752255_261434558_n copy
Som jeg nævnte hermeldte jeg for et par måneder siden, min mor og jeg til en såkaldt “Oreo slikke battle”, for at få afgjort hvem af os der skulle gøre min (og hendes, hun og bor hos mig sammen med min bror) lejlighed klar til en sommer uden støv i krogene.

Jeg vandt. Det er vel nærmest unødvendigt at sige det, men jeg kan bare det der med at slikke kiks. Stolt som en pave. Præmien nåede jeg til stor ærgrelse, aldrig at nyde, da jeg som den opmærksomme læser ved, er flyttet til Århus.

Jeg er dog i skrivende stund på vej hjem til København, for at danse på bordene lørdag nat, og filme en auktion søndag morgen. Men jeg er ung og frisk, og kroppen ved besked – hold ud.

Jeg skal i den forbindelse gense min lejlighed – nu med de blå håndklæder (min mors rædselsfulde håndklæder i pang blå) hængende på badeværelset. Spisebordet er vanen tro efter øjeblikkes uopmærksomhed, blevet rykket helt hen til sengen, fordi det er smart, når man alligevel altid spiser i sengen. Og jeg ved bare at de trives i bedste velgående, Mullen og Missen. Ganske sikkert fordi mit rengørings jerngreb endelig er sluppet. Det er et arbejdsredskab, messede jeg, hver gang jeg skulle lave mad, og vasken var ufremkommelig som en banegård i myldretiden. Hvor svært kan det være at holde en vask fri for gulerodsskræller, snavsede kaffekrus og sorte bradepander? Det må da kunne lade sig gøre at få den opvask overstået, i forbindelse med selve svineriet. Men ak. Og således står jeg ved udgangspunktet, og må denne weekend gøre mig klar til slikke balltle nr. 2 – i kampen mod opvasken der tårner sig op. I mit køkken.

Se hvordan andre løser deres små stridigheder her:

Denne artikel er sponsoreret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *