Slankekurens første uge

IMG_2311 Dette var ugen jeg besøgte P4 til en snak om slankekure, levede efter SLANKEKUREN, og kom et skridt nærmere min egen netbutik. Dertil skal det siges, at jeg har klippet og maske-speaket (derfor headsettet) hele to program indslag på arbejdet, været til frisøren, fået en Serum 8 ansigtsbehandling, sendt min bog-pitch afsted til forlaget og speaket min kommende TV serie. Ugen må således siges at høre til en af de tætpakkede, og jeg er mildest talt træt. 

Skønhed

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå skønhedsfronten fik jeg sat mine Djarling extensions op. De er syet fast på en fletning flettet af mit eget hår og kunsthår, for at forstærke den, og for at den skal sidde helt ind til hovedbunden anbefales det at få rykket håret op en gang hver 8. uge. Det koster 475 kr. at få sat dem op, men hvis du er ny kunde får du dine vævekanter, et plejeprodukt og en børste gratis, ved din første fulde behandling. Se hvordan her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer kan du se mit eget hår uden extensions. Ingen klager herfra, men nøj hvor jeg bare elsker langt havfrue hår frem for det her!

Arbejde

IMG_2285 Efter arbejde kørte jeg i onsdags til den høje Deloitte bygning nede ved Århus havn. Her havde jeg nemlig været så heldig at få et møde med en sød revisor, for at få styr på, hvilken slags firma jeg bør stifte, og hvordan jeg sørger for at få styr på finanserne fra start. Jeg blev stående ved vinduet da jeg kom ind, og tænkte på alle dem der lever i et lille hjørne af livet, og ikke bekymrer sig om at opleve alt det rundt om. Sådan et liv ser jeg mig gerne fri for.

IMG_2287Jeg spørger ofte mig selv – hvad ville du lave, hvis penge ikke var en faktor? Så ville jeg blogge, inspirere folk til at komme ud af deres hjørner og lave TV som virkelig kunne sætte nogle innovative tanker igang – både på det indre og ydre plan. Selvom det er hårdt, så synes jeg det giver god mening at starte firma mens man læser. For på den måde, er man under alle omstændigheder på vej mod et mål, der kan give en et job, så hele ens økonomi ikke afhænger af, om det nystartede firma får succes fra start.

Motion

IMG_2297 Ugen hvor jeg fik trænet alle dage. Lav entensitet de fleste dage, men der fik også sneget sig et brutalt Bodyattack hold ind i går, som uden tvivl er mit yndlings hold. Ren fest!

Mad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Frikadeller er altid et hit. Jeg laver mine på kyllingskød, ikke bare fordi jeg havde besøg af min muslimske veninde J. men også fordi jeg synes det smager lige så godt som kalve/svinekød, og så er det altså sundere. På siden er der blomkålsmos med kokosmælk, og en mos af pepperfrugter, olivenolie, salt og pepper.

Du skal bruge: 

  • En pakke økologisk hakket kyllingekød
  • Et glas grønne oliven
  • 300 g. mandler
  • Urtesalt
  • pepper
  • 2 æg
  • 200 g. mandelmel
  • sesamfrø
  • olivenolie til stegning

Bland alle ingredienserne, form frikadellerne og vend dem i sesamfrø. Steg dem enten på en pande, eller læg dem på en bageplade med bagepapir på, og varm dem i ovenen til de er gyldne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg må kun få en halv håndfuld stivelse om dagen, og intet sukker. Det har jeg stort set overholdt. Bortset fra den dag D. som jeg bror hos, tilbød Summerbird chokolade… Og så har jeg desværre også spist nogle lakridsmandler her i weekenden, fordi jeg tænkte at det var okay nu hvor jeg ikke tog i byen. En af dagene fik jeg dagens stivelse i form af havregrød, på skyr rørt med stevia, en halv pærer, kokosflager og nogle ristede hasselnødder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Her ses min aftensmad fra i går. Den bestod af lynstegt grønkål med salt og pepper. Ristede mandler og cashewnødder. En halv dåse torskerovn rørt med skyr og sennep. Og en hjemmelavet humus, blendet på en dåse kikærter, en dåse tomatkoncentrat, en spiseskefuld tahin (jeg bruger den økologiske fra Urtekram), salt og pepper. Jeg blev ikke overvældende mæt, men jeg har fundet ud af, at hvis jeg tager opvasken inden jeg spiser, så undgår jeg at skulle ud i køkkenet efter maden, og undgår således de værste lokkende tanker om en ekstra portion eller dessert. Ret smart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå SLANKEKUREN skal man helst ikke få for meget sukker. Derfor er denne morgenmad lidt mindre end de andre, da både banan og gulerødder indeholder meget sukker. Bunden er lavet på en blendet banan med skyr og lidt kanel. Man kunne have toppet med frugt, men jeg ville gerne have grøntsager ind i retten, da det er en af denne fases råd. Så jeg kogte tre gulerødder med lidt havregryn og kanel, blendede det, og smagte det til med citronsaft. Jeg skal stadig øve mig lidt i at spise mindre, men godt. Det er ikke altid helt let synes jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg spiste suppe tre gange denne uge, fordi jeg den ene af gangene kom til at spise lidt for meget tilbehør, og jeg derfor ikke rigtig synes den kunne gå ind under et suppe måltid.

Den røde suppe består af lige dele selleri, rødbede og gulerod, kogt med Herbamare bouillon (knapt så meget salt som de normale).

Den grønne er faktisk en nupo suppe, hvor jeg addede champignoner og ingefær.

Begge supper blev spist med tre frikadeller fra dagen før, skyr og forårsløgs smagende spirrer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn anden morgen fik jeg en grape toppet med stevia sødet skyr, kokosflager og en deluxe figne fra Urtekram, skåret i skiver. Overraskende god blanding. De andre morgener har jeg enten spist æg og lidt salat fra dagen før, eller en omelet. Frokosten blev enten rester fra dagen før, eller en salat med en dåse tun, og en enkelt dag spiste jeg dagens ret, som bestod af oksekød med salat.

Screen Shot 2015-01-11 at 10.20.11 Nu er det søndag, og efter en 6 dages lang arbejdsuge vil jeg smutte på den fine Århus café Langhoff og Juul med min ven K. for at spise frokost og brainstorme på min nye webshop. Hyggelig dag i vente – juhuuu:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *