Skønhedsbehandling som virker // Min hemmelighed bag smuk hud

Lad mig starte med at sige, at jeg IKKE er blevet betalt for at skrive dette indlæg – tværtimod har jeg selv betalt rundt regnet 700 kr. hver 6 måned, i et lidt over et år, for at få det resultat som i kan se herunder. Og så vil jeg sige, at al hud er forskellig, og dette er min oplevelse og min erfaring, intet andet.

kn

Her kan I se to screen dumps taget fra mine YouTube videoer før og efter mine behandlinger hos Holistic Beauty. Som I nok kan se, var min hud mega plettet før, og meget nopret i overfladen, nærmest svampet.

skaermbillede-2016-12-22-kl-15-00-45
Her er min hud også plettet og medtaget af manglende forståelse for hvad min hud manglede..

Jeg vil nu fortælle dig om min huds transformation fra svampet og fyldt med pigmentfejl og betændelse – til gen gennemfugtet og spændstig hud uden pigmentfejl.

Juli 2015 // dybderens og solcreme

Som du kan se i min video “Mine skønhedsbehandlinger”  var min hud på det tidspunkt fyldt med pigmentfejl som resultat af den idiotiske kombination af stærk solen i LA og de milde laserbehandlinger, jeg afprøvede mens jeg boede der. Jeg brugte ekstrem meget makeup den sommer, for at dække pletterne, men det var ikke let – for min hud var så tør i overfladen at intet kunne trænge ind, så makeuppen sejlede rundt og det så NOT nice ud. Jeg måtte have hjælp. Men fordi det stadig var sommer og solen skinnede på fulde drøn, fik jeg blot en dybderens og en fugtmaske, og ikke det der seners skulle vise sig at gøre en kæmpe forskel. For som min kosmetolog Coco pinterede, så skal man ikke blande sol og alt for effektive peels – det var jo det der havde givet mig pigmentpletterne i første omgang. Og så fik jeg desuden besked på at bruge en faktor 50 fra Dermaquest (noget med filtret der er særligt dækkende i den solcreme) hver dag indtil vi skulle ses igen.

November 2015 // kemisk peel

Endelig var vejret klar til, at jeg kunne få min første kemiske peel. Det er, som navnet antyder en kemisk proces, hvor forskellige former for syre pensles på huden, så de laver kanaler ned i den friske hud. Således kan den forhornede del af huden slippe og falde af. Jeg kunne seriøst pille det forhornede hudlag af i flager! Jeg lignede noget der var løgn i en hel uge – helt rød i masken og ja, hudflager overalt. Men så viste resultaterne sig. Min hud kunne pludselig optage fugt igen, og her vil jeg lige huske at sige, at de produkter man bruger er MUY IMPORTANTE!


untitled-1

Billederne er taget fra i dag – hvor jeg fik en syre-behandling, som ikke er lige så kraftig som en kemisk peel. Vil jo gerne se godt ud til nytår:)

December 2016 // mange behandlinger senre

Coco, min kosmetolog har anbefalet mig at bruge Dermaquest, som jeg så har gjort i det sidste års tid – dog med et enkelt sidespring med Ole Henriksens produkter, som jeg også var glad for. Men Dermaquest produkterne dufter simpelthen så rent og lækkert, og virker bare. Så dem har jeg lige købt igen nu her. Jeg bruger en meget fugtgivende og helende serum og en creme oven på til at lukke huden. Og så en god rensemælk, som peeler huden lidt hver dag, så jeg ikke lige så hurtigt danner det der tørre hudlag. Jeg skriver ikke hvilke produkter jeg bruger, da det jo er meget individuelt hvad du skal have, for at din hud bliver fin igen. Og jeg vil påstå, at uden behandlinger kan produkterne ikke noget – for så er der jo lissom ikke hul igennem vel!:) Og behandlingerne uden gode produkter dur heller ikke. Så mit råd til dig der kæmper med en hud som kunne minde om den jeg havde – er: Invester i dig selv!

God jul derude <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *