Skønhed – kommer indefra eller hvad?

I denne uge har jeg lavet en video, hvor jeg, mens jeg gør mig klar til at lave rød løber interviews til premieren på The Model (se mit interview her), snakker om hvordan jeg finder min indre glæde, som gør mig glad – helt uden grund.

For som du tydeligt kan se i videoen, er makeup en stensikker vej til et mere attraktivt ydre, men den indre udstråling kan vi ikke male på. Derfor handler det om at finde den indre glæde frem. Den indre glæde overståler al slags makeup. Det er den der får dig til at smile og boble over af lykke, uden at have anden grund, end blot at være til. For hvor står vi, hvis vores lykke er afhængig af det, der foregår uden for os selv? Det er som at lade vinden styre sin retning – det nytter ikke noget. Vi må fylde vores eget glas, inden vi deler ud. Så kan de andre forsyne sig, når vi engang flyder over. Glem andres forventninger. Glem præstationerne. Mediter. Træk vejret. Drik masser af vand. Spis sundt. Grin. Elsk. Og lyt så til den lille stemme, og gør det DU elsker.

Det øver jeg mig selv i hver dag: At stoppe dommene over mig selv, mine tanker og andre.

Og bare leve.

Glad og fri.

2 thoughts on “Skønhed – kommer indefra eller hvad?

  1. Hej carla <3 du har en mega fed blog og elsker dine videoer !! Du er et stort forbillede for mig. Kan du måske lave en video om hvordan man forstår drenge bedre og kommer over hjertesorger? Min kæreste har lige slået op og tror aldrig jeg kan blive forelsket igen 🙁

  2. Hey Mie, først og fremmest tak <3 Sørme ked af at du har kærestesorger. Det gør så ondt:( MEN jeg lover dig at du nok skal blive glad igen, og det handler simpelthen bare om at mærke at det gør ondt, og tillade sig selv at være ked af det. Men så skal man også huske sig selv på, at kærligheden ikke kun et forbeholdt én person, og der findes 1000vis af vidunderlige ting, mennesker og oplevelser derude, som blot venter på at du er klar til eventyr igen. Alt det bedste herfra, og din idé er noteret <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *