Hvor tynd skal man være i LA?

IMG_3954Før jeg landede i LAX var forventningerne tårnhøje. Super slanke, tonede og fyldt med botox. Hollywood er stedet for dig med en BMI på under 16 og bryster på størelse med badebolde, tænkte jeg og meldte mig straks ind i Fitness DK. Jeg havde til dels ret. Der er ved grød mange kvinder med silikone bryster.. Og det ikke de naturlige af slagsen. Specielt i Vegas er det kammet helt over med implantaterne, og naturlighed er ikke det rangerer højest på indbyggernes ønskeliste. Jeg selv bor nu i Marina del Rey, som sammen med Venice har en økologisk vibe over sig, og silikone boobs og fake læber er et sjældent syn. Det er yoga bukser og fast maveskin derimod ikke, og således har denne ellers naturlige bydel også sine normer for “good look”. Abbot Kinney Blvd og Bakery omådet er 100% øko og hipster agtige, mens der i resten ad LA paradoksalt nok ligger en burger bar på ethvert hjørne. Jeg tror, at der er lige så meget sundheds fanatisme her i LA som i CPH, men her er udvalget større og der er flere mennesker i LA end hele DK, og derfor virker det bare lidt mere overvældende. IMG_3576

Jeg havde desuden inden afrejse affundet mig med tanken om, at i LA er jeg bare et random asshole der prøver at få en karriere i mediebranchen. Ingen har set hverken Far til Fire eller Masterchef, og vægttræning og jeg kommer aldrig på julekort. Menmenmen, mine damer og herrer, nu kommer det overraskende: Jeg har aldrig fået så meget positiv opmærksomhed i mit liv, lige gyldigt hvor end jeg kommer hen – vil folk hjælpe mig, snakke, sludre og lære mig at kende. Nogle vil helst mere end det, men den går ikke. Thi jeg har for travlt med at være mig selv. I byen ser jeg velpolstrede piger i tøj jeg selv ikke nænnede at bære i mit eget hjem, af frygt for naboklager og nul blodtilførsel. De sparer så sandelig på stoffet, og det kan ikke fås stramt nok. Det er muligvis ikke direkte god stil, men budskabet står klart – i LA er der plads til alle, så længe du bærer dellerne med selvtillid og attitude.

IMG_3580

Jeg selv føler mig også mere tilpas i min egen krop her, faktisk. For jeg har ikke nogen fortid med dem jeg omgiver mig med, og hvis jeg skulle have taget lidt på, så er det kun mig selv der opdager det. Jeg vil stadig gerne være herre tynd og have mellemrum imellem lår – og jeg spiser sundt, dyrker så meget motion jeg kan nå, og det får mig til at føle mig rigtig godt tilpas. Så til alle jer med samme tynde forventninger til LA, slap helt af, drik en kakomælk og hop med i poolen.

IMG_3970

 

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *