Silverlake barbecue

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er super inspireret for tiden, og filmer alt jeg kommer i nærheden af. Næsten da. Min udlejer vil gerne lave et samarbejde med mig med hans nye mad firma, så jeg er i fuld gang med at høste ideer fra fede promovideoer på nettet.

Men på andre produktive agre er ploven i dén grad stoppet. Jeg får på ingen måde trænet så meget som jeg vil. Og det mest ærgerlige ved den manglende motion er, at min krop ikke føles så glad som omgivelserne ellers lægger op til. Nu står jeg her foran spejlet, og skal på en eller anden måde videre af hensyn til min selvopfattelse og egen kropskontakt. Så hvorledes gør jeg? Hvordan får jeg tid til at dyrke mere motion? Min midlertidige plan er: 10 solhilsener om morgenen, og en lang gå/løbe-tur efter arbejde, hver dag. Og når jeg får en cykel, så cykler jeg til og fra arbejde og melder mig til surfer yoga i weekenderne. Så langt så godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der var både god udsigt, fine lyskæder og bison bøffer, som Tues gæster kunne spise efter først-til-mølle-princippet. Og drinks på størelse med swimmingpools fik vi også. Der blev sandelig ikke sparet på noget i går aftes til grill festen i Silverlake, og vi dansede til den lyse morgen – mætte og glade for at være til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokken 01.30 marcherer en ny mand iført sort skjorte med hvide knapper, sorte horn briller og solbrun hud derhen, hele vejen fra en members club fest i Hollywood. Og så sad han der og lignede noget fra en amerikansk film om film-instruktør-tilværelsen i LA, og mindede mig lidt om Søren Kragh Jacobsen, som straks hentede Mona-sangen frem fra min indre grammofon samling, der lagde stemningsmusikken for resten af aftenen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvornår kommer den dag hvor jeg tør’ tag din hånd, og vi kan stikke af sammen? sang Søren Kragh derinde..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til der hvor palmer og grantræer gror.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASmukkesmukke Janni drikker en mægtig drink.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vågnede næste morgen med den fornemmelse i hver eneste afkrog af skroget, og jeg måtte ud i solen og drikke kaffe. Så det gjorde jeg, og hele dagen gik sådan set med det projekt. Slow søndag så det batter. Dejligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Et hjem med sjæl – i Silverlake.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere på dagen fandt jeg de her billeder på mit kamera, som jeg ikke vil snyde jer for. Jeg tog dem til en fest hos James Goldstein, som bor i det vildeste hus, der bla. er brugt til en Pharrell og Snoop Doggvideo. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg således er weekenden slut, og en ny uge med image polling og bids venter forude… Godt jeg har min kreative mojo på, og brainstormer på fuld knald!

 

 

 

 

8 thoughts on “Silverlake barbecue

  1. Hej Carla, Lige et spørgsmål helt ude af kontekst: Du har jo lavet meget chiagrød gennem tiden og nu købte jeg for første gang chiafrø i weekenden og ville forsøge mig med det (jeg købte disse: http://www.chiabia.com/product/chia-bia-whole-milled-chia-seed/). Jeg tog 2,5 spsk og rørte sammen med 2 dl kokosmælk og sætte i køleskabet til næste morgen. Men næste morgen var der ingenting sket!! de havde slet ikke suget væsken til sig. Har du nogen ide om hvorfor?? De før jeg har købt hedder “whole”. Er der forskellige slags? 🙁 ØV!

  2. Ej hvor underligt? De danner som regel altid en slags “slim” når de ligger i blød. Måske har du brugt for meget kokosmælk? Prøv at dosér ligesom hvis det var havregrød du lavede. Bare lige så det dækker:)

  3. Hej Carla.
    Foerst og fremmest – kaempe fan af din blog. Laeser med stor interesse om dit eventyr i LA. Jeg har lige tilbragt en uge i LA, med 4 dage ved Venice Beach, laekkert omraede! Ville egentlig bare hoere, hvilken kamera du bruger, staar nemlig og skal invistere i et nyt ?

  4. Tak! Min blog elsker også dig;) Jeg har dette kamera fra Olympus, som er så overdrevet godt! Vidt let at bruge, og med mulighed for at styre alting manuelt, såvel som automatisk. Så kan man sætte en ting ad gangen på manuel, så man ikke bliver alt for overvældet af indstillinger lige fra starten:) Den vippebare skærm er perfekt til selfies, og jeg elsker at man kan skille skarpt ved at røre ved skærmen på det punkt der skal være i fokus. Sig endelig til hvis du har spørgsmål til kameraet!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *