Se lige min DIY film først, så du kan se hvilke produkter du mangler. Og se så her:

Jeg bruger Mac’s Strobe Liquid hen over min make-up for at undgå at der går for meget perlemor i smilerynkerne og den giver et friskt look.

Har man brug for en pudder der dækker på en naturlig måde, så er Tromborgs mineral pudder rigtig god, da holder rigtig godt og bare skal masseres ind med børsten, så den smelter ind i huden. Jeg er iøvrigt ved at løbe tør for min La Praier foundation, men skal snart prøve Kiels nye BB Cream, som jeg håber er god. Mere info følger.

Lys perlemors highlighter med lidt guld-varme i (nr. 3 fra Kiko cosmetics, som er et italiensk makeup-mærke, man ikke kan få i Danmark).

Jeg har prøvet mange blushes, og fundet frem til, at gelé er den bedste måde at lave de søde æblekinder på. Ellers bliver det let for pudret eller fedtet at se på. Denne gele fra Giorgio Armani er så rig på pigment, at en dråbe er nok til at farve selv de mest triste kinder ungpige friske.

Shiseidos vippebukker er min farvorit. den gør jobbet til UG om man så må sige.

Jeg kan virkelig anbefale den her pincet fra Anastasia – den er skarp, skrå og spids, så ingen hår er for små til at blive plukket. 

Øjenblyant i den helt rette lyse farve, som ikke er for grå eller rødlig – er herre svært at finde. Giorgio Armani og Shiseido er de eneste jeg har fyndet, med den rigtige tone. Og så har Mac vist også et stort udvalg, men mindes at de er lidt for mørke til min smag.

Solskinspudderen købte jeg i Australien for kun 70 kr. – og den er smækfyldt med bronze og sol – lige som jeg elsker det! Mac laver nogen der minder meget om, og koster omkring 200 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *