Savner mine extensions..

Breaking!
Kære læser. Kom ind i sikkerhed for stormen, smid hvad du har i hænderne, hent din veninde og kæreste med indenfor og saml hele bundtet foran computerskærmen. Gå ind på dette link. Peg på det og råb så:
“Se! Dette er hvad sandt nyhedsstof er gjort af! Dette er historien vi alle har ventet på! Oh! Jaaa!! Carla Mickelborg har farvet håret!”
Fornem så øjeblikkets storhed og tænk dem til, at den samme reaktion må have foregået øjeblikke forinden på Se & Hørs redaktion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør

Nye tider
Jeg skal være ærlig at sige, at da min bror så mig i morges, og spurgte hvad jeg skulle i dag, var mit svar “Være grim”. Jeg SAVNER mine lange lyse lokker, og synes havfruelooket er mit “sande jeg”. Jeg burde så meget være født med langt alfe hår, men ak. Mit hår vil ikke gro sig længere end til skuldrene og bunden bliver mørk om vinteren.. Jeg har efterhånden haft mine extensions i, i snart to år, og tænkte jeg ville holde premiere på mit eget hår nu. Selvom mange advarer mod at bruge extensions, så er jeg glædeligt overrasket over hvor sundt og fint mit hår er, og jeg tror også jeg bliver glad for farven, når jeg lige venner mig til ikke at være bimlende blond. Men jeg kan ikke garantere for, at jeg ikke skal have lyse striber i, eller syet nogle nye extensions på igen.. Bare lige så i er informeret derude.. Det var vist det. Tilbage til stormen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter

 

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Savner mine extensions..

  1. Aaajj.. Det sku da meget pænt. Hellere mørkt end blondt. Blondt kommer til at virke lidt dumt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *