Sarah Slot Blicher

OLYMPUS DIGITAL CAMERACarla anbefaler: Body SDS behandling hos Sarah, er som at blive rørt af en engel. Blide berøringer, der trykker de helt rigtige steder, så mine muskler smelter og vejrtræningen fortsætter helt ned i mellemgulvet. Det er ikke let at give slip, når hverdagen handler om at holde fast, og de usynlige elastikker hiver mine skulderne op under ørene. Ingen præstationer, kun afslapning, forløsning og energi. Alle os fra “Stjerner på Vippen” har været velsignet med Sarahs evner hen over øveperioden, og jeg er så lykkelig for det, da jeg ikke har haft tid eller overskud til at komme til Nalini Yoga, som giver mig nogle af de samme oplevelser som hos Sarah. 

Flere indlæg i samme stil

One thought on “Sarah Slot Blicher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *