Sådan fik jeg smuk hud efter Far til Fire

#reklame // Dette indlæg er skrevet i samarbejde og betalt af Avène

Min hud-historie

Da jeg som 18-årig indspillede min 3. ”Far til fire” film, blev min hud stresset og jeg slog ud med en masse små bumser i panden. Cocktailen af makeup, sommervarme, solcreme og et tykkere og tykkere lag pudder som dagen gik, satte sine spor. Og det var altså pænt dårlig timing, når man gerne vil se ren og fin ud på film. Så jeg skulle bare finde noget som kunne få bumserne væk NU! Derfor anbefalede min makeupartist mig at bruge Avène produkterne, som hun selv brugte, når hendes hud slog ud.

Jeg skyndte mig derfor ned på apoteket for at købe deres Cleanance Triacnéal, som dengang hed Cleanance K, og deres grønne vaske gel – som begge er gode til uren hud. Og efter 1 uge hvor jeg rensede af morgen, middag og aften – var min pande helt pæn og ensartet igen, kæmpe WIN! Produkterne fik min hud til at heale hurtigt uden at jeg fik nye udbrud, og makeup og sollys var igen intet problem.

Nu har jeg ikke længere stress-hud, og har siden brugt mange forskellige ansigtsprodukter. Men da jeg forleden kom til at tale med min veninden om, hvad vi egentlig bruger til vores hud – som bare virker!? Vi blev enige om, at det ikke altid er de dyre mærker, der er bedst, selvom de er flotte uden på. Og vi blev enige om, at Avéne bare er det mærke, som vi får de bedste resultater med til en god pris og uden alt muligt parfume og underlige ting i.

Rense Lotion

Toleránce serien er bygget op omkring deres Cleansing Lotion, der renser huden og fjerner makeup. Jeg bruger den morgen og aften og påfører den med fingerspidserne, hvor jeg stille og roligt masserer den ind i huden, hvorefter jeg fjerner den med vatrondeller. På den måde fjerner man altså ikke alle de gode indholdsstoffer, da man ikke skal vaske produktet af. Produkterne i den nye serie, Toleránce er skabt til matche ens hud, og har så fine strukturer at produkterne fuldstændig integreres ind huden, hvilket er med til at efterlade min hud fuldkommen gennemfugtet på den der friske “min-hud-er-perfekt” måde. Deres nye produkter har desuden en lukkemekanisme som gør, at de er sterile indeni, selvom man tager hul på produktet. At den årsag indeholderTolérance overhovedet ikke nogle konserveringsmidler. Win! Efter min Far-til-fire-hud-oplevelse, ved jeg hvor meget pæn hud betyder for ens selvtillid, og derfor går jeg ikke på kompromis med mine hudprodukter. De skal bare være rene, effektive og at de ikke koster en bondegård er også ret fedt, så jeg har råd til at gå til kosmetolog en gang i mellem. 

Fugt

På et tidspunkt kunne man ikke se sig om, uden at en eller anden model sprayede sig med Eau Thermale som forfrisker ansigtet. Alle brugte det, men så gik det ligesom også i glemmebogen igen. Men det var en fejl! For thermal spring water er altså kildevand der er naturligt mineraliseret og helt uden forarbejdning fordeles det på ansigtet i en fin forstøver. Det gør jeg før jeg påfører min creme, efter vandet er absorberet af huden.

Cremer

Derefter benytter jeg Toleránce Emulsion, som er en fugtighedscreme til normal/sensitiv hud. Den har kun 6 indholdsstoffer og efterlader din hud beroliget og gennemfugtet. Den benyttes både morgen og aften i ansigtet og på halsen.

Det tredje produkt i serien er Toleránce Cream, en fugtighedscreme til tør, sensitiv hud. Denne creme efterlader ligesom Toleránce Emulsion din hud gennemfugtet, beroliget og med en behagelig følelse. Den bruger jeg om natten eller når min hud virkelig trænger til fugt.

Ekstra fugt

En gang om ugen bruger jeg også Toleránce masken, som bare fugtmætter huden fuldkommen. Den lader jeg nogle gange sidde hele natten, hvis jeg ikke lige har skiftet sengetøj…:) Ellers er 5 min. faktisk også nok.

Håber I kunne bruge mine råd til noget – hvis I ønsker selv at prøve Avènes produkter kan de købes på apoteket eller på avene.dk, og I kan se min video om min renserutine herunder:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *