Sådan bliver du rig

Dette indlæg er betalt og sponsoreret af Lunar Way

Jeg må bare indrømme, at tal, grafer, analyser og statistik aldrig bliver min kop te. Jeg vil hellere støvsuge hele min lejlighed, tage opvasken og handle ind på samme tid, end at tjekke min bankkonto og fumle rundt med mit såkaldte “nem-id”, der for mig er lige så nemt som SKAT er en skat. Og ligesom jeg fandt ud af, dengang jeg rev tapetet af inde i mit soveværelse, fordi mine nye fine lamper ikke skulle sidde på savssmuldstapet, og jeg efterfølgende måtte hyre en maler til at gøre arbejdet færdigt – så er der ting man med fordel kan få andre til. Her er mine tips til hvad jeg gør for at få bedre styr på økonomien:

  1. Jeg elsker enkle ting som bare virker – derfor har jeg oprettet mig på Lunar Way som er en gratis banking app, der i lækkert design, guider mig igennem min daglige økonomi, og hjælper mig med at få styr på det, som før lå inde i min netbank, uden at jeg gad se på det.
  2. Nu sætter jeg et fast beløb til side til pension, lejligheds-indskud og lige nu til en taske som jeg ønsker mig, hver måned. I Lunar Way’s mål-funktion kan man nemlig indsætte et billede af sit mål, i stedet for en kedelig mappe i netbank, og det har allerede hjulpet mig til at få sparet op til at betale min skat af, og jeg nærmer mig mit mål om at kunne købe en ny fin taske.
  3. Jeg er også svært begejstret for Lunar Way‘s funktion, hvor jeg blot tager et billede af min regning, og så betaler de den for mig! Hejhej lange koder og rækker af 000000 så langt øjet rækker.
  4. Min veninde Simone Tajmer, har hjulpet mig med at lave et budget, hvor jeg skriver alle mine indtægter hver måned ind, og faste udgifter og derved udregner hvor stort et overskud, jeg har hver måned. Det giver mig frihed til at kunne bruge penge med god samvittighed.
  5. I oversigten i Lunar Way app’en kan jeg også se mit månedlige forbrug, og overstiger jeg det beløb jeg ca. plejer at bruge, så bliver oversigten rød.
  6. Siden januar har jeg sagt til mig selv hver morgen: “Jeg velsigner mine penge, og sparer op til det jeg virkelig ønsker mig”. Det giver mig den ro jeg har brug for, for at nyde mine penge, frem for at stresse omkring dem.

 

Se min video, hvor jeg snakker mere om det at få styr på sin økonomi sammen med min veninde Simone her:

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *