Så kører vi igen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFra fest til hverdag
Drinksvennerne tog både hjemmebagt julebrød, Cola Zero og søde sager med sig hjem fra weekendens to julefrokoster og med i biffen i går aftes. Jeg er derfor STÆRKT tilbage denne uge, med gode intensioner og inspiration fra “Få en lykkelig krop på 28 dage”.

Morgenmad
Her til morgen blev det en skål yoghurt med kokosmel, morbær og hindbær – smagt til med lidt agavesirup. Hertil en såkaldt “Doktordrik” som består af en hel blendet øko citron, et blendet æble, cayenne peber, 1 spsk gurkemeje, Udos Choice olie og Aloe Vera juice. Den smager af bitterheden selv, og jeg drikker den kun fordi jeg ved at leveren har så uendeligt godt af den.

Sundheds te
Jeg drak også fordøjelses fremmende te, efter kurens anbefaling til denne uge, som er blandet af burrerodbrændenældete og salvie – som heller ikke er nogen gastronomisk oplevelse, men igen – smadder sund og nok også til tiltrængt efter GT’ere i en meget intens mængde her hen over weekenden.

Til frokost skal jeg have fintsnittet rosenkål med en rød peber og dressing af citron og koldpresset olivenolie med himalaya salt på.
Mellemmåltid: 2 stænger bladselleri og et æg

Jeg glæder mig til at spise en god aftensmad i aften, af bagte rodfrugter og steg. Til at vi har fået filmet vores Kræftens Bekæmpelse Kampagne (efter en del afbud og andre uheld). Og så skal jeg have lidt lyse striber i mit hår hos en ny økologisk frisør på Østerbro, fordi jeg bare ikke er brunette.

2 thoughts on “Så kører vi igen!

  1. Kan du ikke skrive en fremgangsmåde med den gule drik? 🙂 Altså blender du hele citronen, eller hvordan?

  2. Jeps – hele den økologiske citron, æblet uden kernehus, krydderierne og en daglig dosis aloe vera juice og olie. BUM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *