Så kom dagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm 6 timer står jeg på en vippe i Greve svømmehal og ønsker mig hjem på altanen, hvor jeg kan fejrer min sommerferie, lytte til Moonjam og måske spise endnu en portion af den fantastiske morgenmad, jeg denne morgen fandt på. I anledning af “Stjerner på Vippen” 1. show optagelse, satte jeg i går min grødblanding i blød i vand, og kogte her til mogen den ligelige fordeling af havregryn/rugklid/havreklid/rugflager og lidt hørfrø. Grøden toppede jeg med, hold nu fast, en lille dåse kokosmælk blendet med 300 g. jordbær og 3 dadler, og lidt kokos flager hen over. Hældte 100 g. af blandingen hen over min grød, og gemte resten – jeg kan have med som forstærkning til udspring, måske med lidt proteinpulver i.

Nu tager tankerne på langfart om en rødt-oplyst svømmehal, gong-gonger, et hujende publikum, og Adam Duvå stående i periferien, klar til at spørge om nervøsitet og smerterskel.

“Jeg tager det i en stiv arm”
Sten Ansigt

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *