– så jeg hældte det over i en skål, hvor pladsen var anderledes fri. Køkkenrevolution på høje hæle går efter principperne at undgå sukker, og fremhæve madens egen sødme med krydderrier. Det er forskellen på Verdens Bedste Kur, hvor man godt må få lidt sukker i ny og næ. Jeg prøver så vidt muligt selv at undgå sukker, også mens jeg var på VBK, så det passer mig godt med den nye “kur”. Også her vælges der fuldkorn i stedet for tomme kulhydrater, opskrifterne er uden smør og det hele skal være let at lave. Umahro, som har skrevet bogen, har tidligere haft et firma med Thorbjorg Hafsteinsdottir, som jeg personligt syntes er SUPER sej. 53 år og tidligere kærester med Umahro – sikken et sundt par! 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *